|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Mam pytanko chcę się wybrać z qmplem na smoka (zielonego!) i jakie powinniśmy mieć levele? Obaj jesteśmy knightami. Jak będzie trzeba to znajdzie się pare run HMM-a
![]() I drugie pytanie: Gdzie znajdę zielonego smoka? W temacie "Gdzie znajdę danego potwora" jest napisane: Cytuj:
Proszę o pomoc ![]()
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() molts ze smokiem to od razu przy polnocnej bramie thais - ancient temple.
idzie tam gdzie sa roty, pozniej taki korytarzyk na prawo, caly czas korytarzem i na samym koncu masz zejscie do dragonow. poza tym jak na moj gust to jeszcze duzo czasu minie zanim bedziecie w stanie smoka ruszyc ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
Lokacja: Chrzanów
![]() |
![]() Więc tak ja przed chwilą byłem na smoku w zamku i bloker miał okolo 35lvlu był jesdzcze sorc 21lvl i ja 17lvl palek. A wszystko zależy od twoich skilli a nie lvlu
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() Zależy jaką masz profesje. Chociaż jak qmpel ci bloqje smoka to nie potrzebny ci lv, ale jak idziesz na solo to palek musi miec minimum 17lv. Smoka znajdziesz w kanionie kolo mostq dwarfów, tak jak idziesz na orc fortess.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() niemożesz mieć gównianego levelu, bo jak blocker przez przypadek źle sie ustawi to jeden wave smoka i niezyjesz....
---------------------------------------------------- Fingerout - 49lv master sorc (Danubia) |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() trzeba jeszcze być zaawansowanym z blokowaniu itp.
![]() trzeba po prostu umiec ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2003
|
![]() Po pierwsze dobrze się zastanów jak idziesz na draga na solo to musisz miec pare uh i skile 67/67 tak na spokojnie.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2003
![]() |
![]() to wszystko zalezy od ciebie. idz kiedy chcesz jak umiesz geac to poradzisz sobie na kazdym levelu nawet na 8
|
![]() |
![]() |
#9 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#10 | ||
Buuuuu
|
![]() re: Ale sie chwalicie ze smokiem.
Smok z lapek bije tak samo mniej wiecej jak cyklop (moze nawet slabiej), ale potrafi rypnac f wave + 2 fire ball na 350 hp w ciagu sekundy, dlatego bloker musi miec na tyle hp zeby przezyc kambo nawet jak niema full zycia (500 - ok 30 lvl rycerz na spokojnie). re: P.L. Albo ci sie z Dragon Lord pomylilo (Smok niema E Wave), albo mieliscie mocnego pecha (sadzac po tylu smierciach to jednak byl DL). Wybieranie sie na DL pierwszy raz to blokera trzeba miec minimum 45 lvl (doswiadczony bloker moze miec mniejszy poziom i przezyc). Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
![]() |
![]() Ja blokowałem smoka na 25lvl ze skillami 70/65
a przy 2 smokach było jush troszke nieciekawie i jeszcze do tego lagi skoda bylo tego lvl ...... |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2003
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vanlanthiriel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Black Rose Order
Świat: Lunara
Poziom: 80
Skille: 78/74
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Szkoda ja bym tam chodził palkiem na 18 levelu tylko musisz mieć dobre skille i dużo szczęscia że jednego sptkasz smoka
![]()
#13 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
![]() co do topicu : jak dla mnie wybieranie sie 2 knightami na smoka nie jest zbyt dobrym pomyslem ( mozna, tylko po co? 2x lepiej jest wziac z soba sorca czy paladyna ) Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2003
|
![]() Smok przed updatem to nie byl smok tylko wycieraczka, teraz zachowuje sie jakby sie nalukal psychotropow
![]() 1) Born 2-reczna (jakn najwiekszy atak) 2) UHy (uhuj sie tak zeby odrazu sie an full napelnic) 3) Full Atak, i nie satc naprzeciwko paszczy(jak idzeice we 2 to niech jeden stoi od ogona najelpiej w jakims rogu albo przy scianie, bo jak jest an "red HP" to zaczyna szalec, wtedy nie bedze mial jak uciekac) 4) lvl przydalo by sie okolo 30 bo potrafi ladne kombo walnć 5) jak czujesz sie slaby to wezdzie HMM zeby walic w dziada na RED HP (ale w tym wypadku ja zawsze mam juz przygotowanego uha nad soba, on jest teraz nieprzewidywalny) jak chcesz cos wiedzec wiecej to postaw dokladniejsze pytanie.! Narazie |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Białystok
|
![]() Jak ze przez update trzeba troche informacje odswiezyc pozwole se cos napisac:
Solo draga: Palladyn: minimalnie trzeba miec okolo 350 hp i 8 mlvl mile widziane: lvl 40+ powinno byc bezstresowo Knight: min okolo 400 hp niezly skill dobra bron (35+ ataku) masa uhow mile widziane: hp 600+ duzo uhow, skill 70+ dobra bron (war hammer, dragon lance, gsword) Sorcek/druid: trodno powiedziec (generalnie po prostu sie nie oplaca) Dragi sa teraz ostro pokrencane potrafia w dzikim combo zadac nawet ~450 dmg (ostatnio tak mialem 2 f wavy i 2 fb w doslownie 1 sec) Hunty drozynowe: trodno cos powiedziec. Wydaje mi sie ze drozynowe chodzenie na dragi jest lekko bez sensu. Jednak jezeli ktos chce isc radze wziansc paldkow i byc caly czas czujnym !!!W kazdym przypadku przydadza sie hmmy do dobijania dziada!!!
#16 |
Buuuuu
|
![]() re: Temi
1. To co napisales to wyglada dokladnie jak przed update, a skoro smoki sa znacznie silniejsze to pewnie jest to mocno nieaktualne. 2. Bicie smoka rycerzem jest tak samo oplacalne jak czarodziejem, jeden traci UH drugi SD/HMM
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
|
![]() kiedys na dragona mogles isc solo 30lvl+
ale teraz po updade nie mam pojecia bo dragi sa szalone jak maja cczerwone zycie to uciekaja i wala co chwile GFB :/ |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Teraz gram palkiem ![]()
![]() |
#19 |
Buuuuu
|
![]() re: Jedi
Jak masz czarodzieja do bani to musisz urzyc 8 SD, moj druid potrzebowal 5 SD jak raz sie potykal ze smokiem (ale kupa mana fluidow poszlo), z drugiej strony ja mam kijowy lvl. Za to na ciut wyzszym lvl sorcerer nie urzywa SD na smoka tylko HMM i juz wychodzi duzo bardziej ekonomicznie. A tak pozatym to zeby rycerzem wykonczyc (albo chodz blokowac) przed update trzeba bylo miec z 50-60 poziom najmniej wiec znowu nie ma tak latwo jak myslisz.
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Ten caly temat to lol śmieje sie teraz ze go zalozylem ^^ najlepiej go zamknijecie albo coś i będzie spox
![]()