|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: kazo
Stan: Na emeryturze
Imię: Rycerzyk Daro
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 40
Skille: 68/64
Poziom mag.: 4
|
![]() wszystko zaczelo sie odwczoraj
wchodze do tibi gram gram mija pol godziny i kick ![]() no to na nowo wchodze gram gram i potem znowu kick ![]() dzisiaj znowu mass kick ![]() a potem znowu kick ![]() no i nie rozumiem przy zwyklych kickach sameo mnie wywala i wtedy strona www.tibia.com sie nie otwiera. no a mass kicki to kazdy wie. o co chodzi z tymi kickami ktore sa co jakis czas i tylko samemu je sie ma?? co z nimi zrobic?? bo sie boje chodzic na silbniejsze potworki bo nie chce dednnac ![]() ![]() ![]() czy ktos wie cos o tym i moze cos poradzic?? dla noobow ktore zaczna sie czepiac kick to jak sam wypadniesz z gry mass kick to jak wiele graczy wypadnie z gry.
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Jeśli ty dasz exit to twoja postać dalej będzie w grze i może zginąć, ale jeśli będziesz mial kicka to twoja postać niezależnie od tego czy będzie w stanie walki czy nie wyloguje się.Dlatego nie buj się chodzić na trochę silniejsze potwory.
![]() Ostatnio edytowany przez Ilidian - 01-01-2005 o 19:20. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 12 2004
|
![]() Nie konieczne Ilidian. Nie zawze zostajesz wylogowany w czasie walki po kicku/mass kicku. Kiedys kumpel expil na dragonach, dostal kicka i wylognelo go dopiero po 5 minutach. Mial farta ze byl ze mna.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Sam nie wiem.Ale jak ja na czymś expie i kick to po ponownym wejściu zawsze mam tyle żyć ile mialem przed kickiem. Nie wiem od czego to zależy czy się postać wyloguje czy nie?.Ale jak już mówielem mi zawsze sie wylogowywala.
Ostatnio edytowany przez Ilidian - 01-01-2005 o 19:24. |
![]() |