|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Grzybcio Vick
Profesja: Knight
Gildia: Exietus Latais
Świat: Harmonia
Poziom: 38
Skille: 68/67
Poziom mag.: 5
|
![]() Witam.
Mam pierwszą misję i nie wiem który kwiatek ściąć ponieważ wiem że nie może być to byle który bo robiłem to na starym schackowanym koncie ale nie pamiętam który to był. mam jeszcze pare pytań Jeśli nie mam dostępu do quar to może naprzykład kolega zabić quarę i zabrać tusz z jej ciała i mi dać?
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Wilkus
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brak
Świat: Arcania
Poziom: 38
Skille: 70/45
Poziom mag.: 9
|
![]() Co do kwiatka , to Ci nie pomogę, ale z Quarą jest tak. Na sunken quarter respi się pojedyńcza mantassin ( nie musisz schodzić pod wodę chyba ) , albo poproś kolegę, ale on musi mieć tą samą misję "What a foolish quest" co Ty.
![]() @2x down Forum wolne/kraj wolny. W spoilerach była mowa o Sunken Quarter, a nie o Arena więc? Człowiek jest człowiekiem, ma prawo do błędu. A teksty w stylu "nie wypowiadaj się" zostaw dla siebie, oszczędzisz miejsca na forum. ( W sumie pierwsze słyszę o Arena, kumpel robił to walił na Sunken, a nie na Arena , ale okej Ty tu jesteś "mistrzem" ) Ostatnio edytowany przez Kryslerosik - 22-07-2009 o 20:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dokładnie jak powiedział pan up. A kwiatka poszukaj w Ancient Temple, bo jak już zerwałeś, to drugiego nie zerwiesz, ale repi się 1 w Ancient Temple.
![]() |
![]() |
#4 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 03 2009
Lokacja: Dream realm...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: [cenzura]
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Nightmare Knights?
Świat: Aurea JPJPJP20%
Poziom: 437
Skille: miliard
Poziom mag.: JP
|
![]() Cytuj:
Po updacie wprowadzajacym Yalahar quest stal sie prymitywnie prosty, bo Quara Mantassin Scout respi sie w Yalahar na Arenie troche na poludnie od Behemotha. Zabicie go nie jest problemem, mysle ze nawet 20 lvl spokojnie da sobie rade. Jesli jestes przykladem wybitnie ograniczonego i nieuzdolnionego gracza [a wnioskuje, ze jestes, bo wszystko o co pytasz jest dokladnie opisane w spoilerze do questa...] mozesz poprosic kolege zeby zebral Ink za ciebie, nie musi miec zadnej misji tylko dajesz mu Special Flask a on zabija Quare i szybko go uzywa na trupie. |
|
![]() |
![]() |