|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam
Stworzyłem ten temat ponieważ zauważyłem że wielu tibijczyków nie wie gdzie ma expić. Wiem że podobny temat już jest i cieszy się niemała popularnością. Chodzi mi jednak o coś zupełnie innego ;D We wspomnianym wyżej temacie(http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807) są porady dotyczące expowisk ale są one dosyć niedokładne. Ja natomiast chciałbym zaproponować temat w którym KAŻDY z nas będzie mógł się wypowiedzieć według niżej zaproponowanego schematu: <<Dokładna nazwa/miejsce expowiska>> <<Profesja,Lvl oraz Skille>> oraz szczególnie ważny <<Exp/h>> i <<profit-waste/h>> Jeżeli temat się spodoba to za jakiś czas zrobię podsumowanie w formie szczegółowej listy, która z pewnością pomoże początkującym jak i doświadczonym graczom xD |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Amor Patriae Nostra Lex
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Jaworzno
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 289
Poziom mag.: 10
|
![]() Moim zdaniem bez sensu jak byś to robił, bo expowisk jest masa i musiał byś wyodrębniać lvle, skile i profki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Spokojnie damy radę ;D
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cholernik
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Astera
Poziom: 252
Poziom mag.: 83
|
![]() hah powiem gdzie expie jak i ile zarabiam a potem bede miał wbite nobow co 1h ;p
dla mnie taki sam bezsens jak temat gdzie mam expac ^.^