|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Witam wszystkich mam pytanie gdzie sa Golemy na Yalahar do skillowania..
Czy tam musze meic jakeigos questa czy cos w tym stylu prosze o szybko odp i oczywiscie jak tam dojsc Thx z gory |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Ok spoko da sie zrobic ;p tylko jak sieon nazwya??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2006
Poziom: 44
|
![]() Quest nie jest taki trudny na jaki wyglada.
Ostatnio edytowany przez Owned - 23-07-2009 o 10:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Quest wcale nie jest taki trudny, chociaz padlem jak go robilem , ale to dopiero w ostatniej misji. Jak zawsze skapilem sie te kilka K na quest itemka i wolalem wszystko zrobic po swojemu . Wbilem 1 skilla na tych golemach, sa w miare fajne dla palkow, ale dla knightow juz lipa, bo nie rosnie shielding wiec ogolnie nie polecam. Ja jak nie mam z kim trenowac albo nie mam kamieni lubie na nie skoczyc, bo kazdy hit w nie wchodzi [a jak wiadomo im wiecej palek ma blood hitow tym szybciej skill rosnie] i zwykle speary wystarczaja ;P. Zaraz zarzuce Wam 2 screeny tylko wrzuce na jakis serwer hostingowy. Jeden z questa - ostatniej misji kiedy padlem, a drugi juz z samych training dummy.
Misja w ktorej nalezy zdobyc golem head ![]() ![]() ![]() A to juz same golemy do traina =P Opisywac chyba nie potrzeba ![]() Ostatnio edytowany przez Nottar - 23-07-2009 o 10:14. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2008
Lokacja: W Polsce...
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Nie czaicie ironi?
Świat: Celesta
|
![]() Jak ktoś ma spellwanda i uda się zsummonować Mad Sheepa to i będzie shield... Tylko nie wiem, czy jest sens tego używać ;d
![]() |
![]() |