|  | #1 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 19 01 2008 Lokacja: Tymbark Posty: 5 Stan: Początkujący Imię: Lady Lilii Profesja: Paladin Świat: Titania Poziom: 19 Skille: 62/51 Poziom mag.: 8 | Czy na kinga na 20-25 lv opyla się kupować bohy? Z góry thx =] | 
|  |   | 
|  | 
|  | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 04 2009 Posty: 292 Imię: Nath Teran Profesja: Elite Knight Świat: Celesta Poziom: 143 | Ile masz kasy, jakie masz eq? | 
|  |   | 
|  | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 07 2008 Lokacja: Puławy Posty: 57 Stan: Aktywny Gracz Imię: Wambas Profesja: Knight Świat: Nerana Poziom: 55 Skille: 77/76 Poziom mag.: 5 | Co to king? Jeśli grasz na pvp to poczekaj do jeszcze trochę, bo narazie możesz łatwo pość od pk i je stracić... Poczekaj do jakiegoś ~40lvl'a | 
|  |   | 
|  | #4 | |
| Słitaśny Krulik | Cytuj: 
 A king to król. @ Nie opłaca Ci się narazie. Lepiej zbieraj na lepsze bronie/shieldy/armory. | |
|  |   | 
|  | #5 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 19 01 2008 Lokacja: Tymbark Posty: 5 Stan: Początkujący Imię: Lady Lilii Profesja: Paladin Świat: Titania Poziom: 19 Skille: 62/51 Poziom mag.: 8 | A dzięki starzy =] Poczekam sobie  jeszcze | 
|  |   | 
|  | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 02 2009 Lokacja: Zabrze Posty: 67 Stan: Aktywny Gracz   | gowno prawda :S oplaca sie | 
|  |   | 
|  | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 05 2008 Posty: 435 Świat: Nerana | @Up Według twojego chorego mniemania... @Topic Lepiej na tym levelu wydać kase na eq, albo food do skilowania, albo odłożyć na później. Ostatnio edytowany przez MikeRoyal - 11-07-2009 o 15:04. | 
|  |   | 
|  | #10 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 02 2008 Lokacja: W Polsce... Posty: 227 Stan: Na Emeryturze Gildia: Nie czaicie ironi? Świat: Celesta | Na tym lvl i tak pall z reguły ucieka przed wszystkim, a że, najwięcej obrażeń zadaje 2 kratki od mobka jak stoi... To nie 100+ lvl z ass starami, który sobie stanie i będzie po 400 bił. 
				__________________ Cytuj: 
 | |
|  |   | 
|  | #11 | 
| Użytkownik Forum | @Vasudanin Przydać się zawsze mogą, zwłaszcza jeśli jest się newbie'm i nie wie się co i gdzie dokładnie się respi. Przykładem może być zwykła katedra, jeden nieostrożny ruch i gs'ik leci na przywitanie. Tak więc gdy jeszcze grałem w Tibię, to pierwsze co to po wbiciu 25 lvla kupowałem bohy. 
				__________________ Ja to pierd*lę, zdejmuję kominiarę, zakładam ją wtedy, gdy idę na robotę. 499 postów i ani jednego więcej. Hya! Ostatnio edytowany przez qq2 - 11-07-2009 o 18:10. | 
|  |   | 
|  | #12 | |
| Użytkownik forum Data dołączenia: 19 01 2008 Lokacja: Tymbark Posty: 5 Stan: Początkujący Imię: Lady Lilii Profesja: Paladin Świat: Titania Poziom: 19 Skille: 62/51 Poziom mag.: 8 | :/ Nie wiem jak ale raczej chyba kupie nowy lepszy armor =] a bohy na 30+lv   A jedno zdanie mnie zainteresowało choć nie gram pallkiem to jak to jest z tym: Cytuj: 
 Ile kratek od potwora stać żeby najlepiej walić? Może przydac się na przyszłość    | |
|  |   | 
|  | #13 | |
 @up No największa szansa na trafienie i największe hity. A ile kratek, to radzę sprawdzić samemu. Ale on o kinę pyta, nie palka. Ostatnio edytowany przez Vasudanin - 11-07-2009 o 19:29. | |
|  |   | 
|  | #14 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 02 2008 Lokacja: W Polsce... Posty: 227 Stan: Na Emeryturze Gildia: Nie czaicie ironi? Świat: Celesta | O damn, zmyliło mnie to, że ma w profilu palla i ten post o uciekaniu i gonieniu... Skoro kina to mało, kupiłbym nawet fury boots, które spowalniają, kosztem defa... Co do gs na 25 lvl nawet bohy + time ring + haste mogą nic nie dać, także to jest bez sensu. DOWN No tak, a kiedyś zdawało mi się, że time ring daje mniej niż boszki ;x 
				__________________ Cytuj: 
 Ostatnio edytowany przez Akahan - 12-07-2009 o 00:45. | |
|  |   | 
|  | #15 | |
 25+20+30=75 Czyli poruszał by się z prędkością 75 lvl'a + haste. GS z tego co wiem ma prędkość 60-70. @down To lepiej kupić broń i shield i poskillować.  Ostatnio edytowany przez Vasudanin - 12-07-2009 o 00:02. | |
|  |   | 
|  | #16 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 02 2005 Lokacja: Kraków Wiek: 33 Posty: 847 Stan: Na Emeryturze Imię: Ruzam Profesja: Royal Paladin Świat: Morgana Poziom: 142   | Ale Vasu ... Punkty armoru w Tibii szczerze praktycznie gowno daja. W psecie jak i w best secie obrywam od orca berserkera prawie tak samo. (roznica 20 obrazen, oh : O) Ostatnio edytowany przez Vasth - 11-07-2009 o 23:57. | 
|  |   | 
|  | #17 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 12 07 2009 Posty: 4 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Knight Świat: Isara! | Oj Vasth dziwnie coś ty mówisz. Przecież jak będe miał p seta to orc berek będzie mnie za każdym razem trafiać. A w takim best secie raz na 3-4 ciosy moje eq odparuje jego cios ( Promienie ) A jak wejdzie już jego hit no to będzie za tyle co w p secie - 30,50. | 
|  |   | 
|  | #18 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 02 2009 Lokacja: Zabrze Posty: 67 Stan: Aktywny Gracz   | Cytuj: 
 Dobra zgodze sie jeszcze na te bron tarcze czy tam armor.. ale do kurvy chyba cie pojeballo zeby te kase trzymac w banku/dp i nic z nia nie robic Nawet gdyby boszki podwyzszaly predkosc o 2 lvle to i tak lepiej je kupic niz trzymac kase w depo :S Ostatnio edytowany przez Patr'yn - 12-07-2009 o 20:11. | |
|  |   | 
|  | #20 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 06 2008 Lokacja: Świnoujście Posty: 850 Stan: Niegrający | @Vasu chyba za mało razy uciekałeś gs'owi ;;; z bohami by uciekł gsowi gdyby ten nie wrzucił haste | 
|  |   |