|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2003
|
![]() Witam, ciekawi mnie czy ktoś z was wie coś na temat wysyłanych masowo privów ze SPAMEM ("goto site www.xxxxxx.com and get free items and free PACC") itp itd... już około 10 takich privów dostałem, od kolesi których nie znam i nigdy na oczy ich nie widzialem, więc albo jakoś wysyłają to MASOWO albo, losują swoje "ofiary" ?? Jeżeli ktoś coś o tym wie to prosiłbym o jakieś info.
Pzdr.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Olsztyn/Thais xd
![]() |
![]() na takich stronkach umieszczane sa keyloggery albo inne wiry
Hacker Sux ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() Dzisiaj na aldorze też dostałem prv od kolesia 1lvl podobnie jak wiekszośc moich znajomych
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Olsztyn/Thais xd
![]() |
![]() Do mnie nieraz jakies nooby 1 lvl -.- pisze : Hello.Im Gm , Give me Your Password And acc ... costam costam
![]() Do moich kolegow tesh pisza
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Na moj adres e-mailowy co chwile dochodza jakies e-maile od osob ktorych nie znam. Ostatnio mialem nawet tytul maila : "To ja Matkus", ale mam swoj zwyczaj i nie otwieram maili od nieznajomych. Ostatnio takich maili przyszlo okolo 20, zwiazanych z tibia.
|
![]() |
![]() |