Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Mainland

Notki

Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice...

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 30-07-2009, 23:51   #1
wojtaszek209
Guest

Pytanie Promocja na mane

Chciałem kupić promocje na mane u króla tibianusa, ale nie wiem jak zacząć z nim rozmowe!! Gdy mówię do niego "hi" albo "hello" to strażnicy mówią że manier nie mam, że tak odzywam się do króla. Jak mam do niego powiedzieć żeby mnie posłuchał??
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 31-07-2009, 00:54   #2
jevpargas
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 09 2007

Domyślny

Mam pytanie do graczy więc o co chodzi z promocją króla tibianusa (idziesz do niego i piszesz"hail king" później "promotion" i pisze czy chcesz kupic promocje za 20
jevpargas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-07-2009, 02:43   #3
Ferdziu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 08 2007

Stan: Niegrający
Imię: NoName
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 32
Skille: 82/67
Poziom mag.: 14
Domyślny

rozmowe zaczynasz od Hail king, potem ass albo fag.....
a tak serio to hail king > promotion > yes

promocja daje o 100 souli więcej, szybsza regeneracja souli,many i hp, jakies nowe czary mozesz kupowac dopisek royal, master, elder, elite itp
Ferdziu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-07-2009, 03:28   #4
Alanus Lutinum
Użytkownik Forum

Alanus Lutinum's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Alanus Lutinum ma numer GG 6972780
Domyślny

W manualu pisze tak:
4.1.8 Promocja
Każda profesja posiada elitarną rangę, do której można promować postać. Promocja daje twojej postaci kilka korzyści:

Fajny tytuł: Postać otrzyma tytuł zależny od profesji. Paladyn zostanie promowany na "royal paladina", mag na "master sorcerera" itd.
Poprawiona regeneracja: Zwiększona zostanie szybkość regeneracji punktów życia i many. Dokładniej, druidzi i magowie będą regenerować szybciej manę, podczas gdy rycerze szybciej wyleczą się ze swoich ran. Promowani paladyni z kolei regenerują szybciej zarówno życie jak i manę.
Więcej punktów duszy: Promowane postacie posiadają 200 soul pointsów zamiast 100. Zwiększona będzie też szybkość ich regeneracji. Promowana postać odzyska 1 punkt duszy co 15 sekund.
Specjalne zaklęcie: Każda z promowanych profesji będzie mogła się nauczyć jednego dodatkowego zaklęcia.

Promocje są nadawane przez króla w Thais, królową w Carlin, krasnoludzkiego imperatora w Kazordoon i wielkiego wezyra Ankrahmun. Twoja postać musi porozmawiać z jednym z tych NPCów i poprosić go o promocję (promote). Musi też jednak spełniać kilka warunków zanim będzie mogła dołączyć do elity:
Poziom: Musi osiągnąć co najmniej 20 poziom.
Opłata: Musi uiścić jednorazową opłatę 20,000 sztuk złota.
Premium Account: Tylko gracze premium mogą promować swoje postacie. Pamiętaj, że promocja będzie zawieszona, gdy skończy się Premium Account. Wszystkie promowane postacie zostaną zredukowane do ich zwykłej rangi, a wszystkie korzyści wynikające z promocji zostaną zablokowane. Kiedy jednak znów zakupiony zostanie Premium Account, postacie będą automatycznie przywrócone do poprzedniego stanu bez konieczności ponownego płacenia za promocję.

Z królem witasz się mówiąc hail queen albo hail king.
Alanus Lutinum jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania