![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Miszczu Matikx
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 23
Skille: 15/21
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() Nie ******* naprawde ja mam z dziesiatki takich bo mi koledzy przysyłaja zebym to guwno zbadal ale jua sam niejestem w tym dobry bo to hyba new quest
![]()
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() Ja chyba wim po co to goowno .kolo thais sa bagna gdzie jest Beholder. tam biega jakas NPC . cos tam mowi o tym
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Ona mówi o bone of necromancer. Tą kostke można znależć w domku necromancera chyba na edron czyli tylko pacce mogąto zrobić. Skull of Ratha może być dla innego npc który łazi i nie wie co ma ze sobą zrobić.
Moze ktoś bedzie wiedział co zrobić ze skull of ratha a ją można dostać z questu w amazon camp ![]() pozdro ![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2003
|
![]() Muhaha ... nie wiecie do czego to słurzy sprbuj kup staff i kliknij na czache use... i na staff i będziesz miał Skull Staff of Ratha.
A tak na serio przedmiot bezurzyteczny może dawniej był z nim jakiś quest a może nie dzisiaj służy do ozdoby domku... Ostatnio edytowany przez Sinpal - 02-01-2005 o 09:24. |
![]() |