|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() Sory ze zakladam nowy temat ale nie znalazlem na to odpowiedzi nigdzie i od nikogo... mam nadzieje ze przynajmnej wy mi pomozecie.
Sytuacja ma sie tak: Kuzynowi podczas logowania sie wyskakuje takie cos: Cannot connect to a lagin server. Error: Connection timeout. For more information take a look at the FAQs in the guide section at www.tibia.com. Staralem mu sie pomoc (odinstalowalem 5x ^^ zainstalowalem i nic!, wgralem satarsza wersje też nic) to ja jush niewiem o co chodzi... plxx pomozce ludkowi w potrzebie Thx i pozdro dla all Ostatnio edytowany przez Ivul Picker - 02-01-2005 o 18:21. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() A czytałeś FAQ na tibia.com ?
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() ehh z moim angielsik niejest zbyt dobrze :
It is also possible that a connection to the game servers is prevented by a proxy or by a firewall that protects your computer. Please make sure that connections to port 7171 of the game servers are allowed. Also, if you have recently logged into the test server, it is possible that the "Test Server Login" is still enabled in your client's network options. Remove the tick at the corresponding option in order to allow access to the regular game servers. mogl bym prosic o tlomaczenie??? plxx |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
2. Upewnij się, czy łączenie portem 7171 jest możliwe. 3. Jeśli grałeś na test serverze mogłęs zapomnieć odznaczyć opcję "Test server login" (Options->Network), jeśli jest zaznaczone- odznacz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() eee thx za tlumaczenie a tak pozaty to gdzie sie znajduje ten 7171 w tibi bo jakos w network tego niema :/ czyli kuzolek musi se pogadac z administartorem sieci albo se wogle nie pogra mahaah
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() a mam jeszcze 1 pytanko czy format by cos zmienil ??
|
![]() |
![]() |