Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 10-01-2004, 05:20   #1
Dark-Xaero
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 10 2003
Lokacja: Abstrakcja Słów

Gildia: Poezja Nut
Domyślny Test Server Login

Witam mam pytanie, jak wlaczam tibie i daje otions i na naetwork to nie wiem co to jets TEST SEVER LOGIN ?? niech mi ktos wytlumaczy co to ? , i czy to do czegos sluzy bo ja zupelnie niewiem co to jest. thx
Dark-Xaero jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-01-2004, 05:36   #2
Szatan-zg
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 11 2003

Domyślny

Gdt to zaznaczysz, zamiast zalogować się do normalnej gry, zalogojuesz się swoją postacią z starymi statsami, gdzie możesz robić wszystko co ci się podoba bezkarnie. Jest to takie miejsce gdzie możesz "pocwiczyć sobie" Tibie.

@DOWN: Dobo, czepiasz się, chłopak nie wszystko musi wiedzieć
Szatan-zg jest offline  
stary 10-01-2004, 07:47   #3
Dan the Automator
Dobo Srobo

Data dołączenia: 23 07 2003

Domyślny

Cytuj:
wszystko co ci się podoba bezkarnie
No nie do końca Bo wszelkie spammingi, i tym podobne wykroczenia dalej są karane
Dan the Automator jest offline  
stary 10-01-2004, 09:08   #4
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

No i chłopaki zapominacie o kilku istotnych sprawach:

Test Server jest tylko czasami włączony i to przez krótko. Został pierwszy raz założony chyba przed powstaniem Danubi albo coś w tych okolicach. Poprawcie mnie jeśli się myle;p

CIP soft udostępnia go przeważnie przed wprowadzeniem jakiś zmian w tibi(update, nowy świat). Ostatnio był nie dawno przed Update'em. Używają go aby ludzie sprawdzili czy nie ma bugów itp.

Możesz tam robić dosłownie wszystko ale nawet jak bedziesz spamować to dlugo nie pożyjesz;p
Tam to ludzie głównie się tłuką albo chodzą jakieś demony w mieście itp. Możesz sobie pójść sprawdzić czy dasz sobie rade z jakimś potworkiem na solo.

Jak zginiesz na test serverze to nie tracisz nic na normalnym swiecie.

Sprzęt na test server jest brany z twojego depo w kazdym mieście i tam się znajduje tak jak był, oraz to co miales na sobie też masz na tescie, ale jeśli mieszkasz u kogoś w domku to zawartość domku nie jest przenoszona do depo, nawet ownera domku. I masz wtedy zonka bo jak trzymasz sprzęt/runy/kase w domku to na tescie jej nie masz ;p

Tylko są jakieś przecieki zawsze co do test servera, bo wysokie lvl z różnych światów to zawsze mają runy na tescie, mimo iz w domkach trzymają(pewnie przenosza jak sie dowiedza ze bedzie test) i zawsze są wcześniej zgadani na grupowe zabijanie.

To juz chyba wszystko o teście. Ogólnie test jest zaje**** szkoda że jest stawiany na tak krótko.

PS. Pochwale się że ostatnio to wyskoczyłem solo na 5 demonów + kilka FE jak stały koło drabinki przy veno jak się do thais idzie. Byłem bez sprzętu, jedynie dwarven shield i jeden SD w ręce. Wyskoczyłem sorc. 26lvl i 32mlvl(cienko)(of korz na utamo vicie) i zdążyłem nawet z tego SD strzelić, ale nie wiem za ile bo nie zauważyłem w którego strzelałem i moge się pochwalić że od demonów zebrałem 3 bęcki i dopiero FE mnie dobił. Może sekunde cala walka trwala.
Dr. Omader jest offline  
stary 10-01-2004, 09:23   #5
Magus
eX Moderator

Magus's Avatar

Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest

Stan: Na Emeryturze
Magus ma numer GG 2279467
Domyślny

jeden temat
inny temat
Jaka dobra ta opcja 'szukaj'
Ten temat zamykam.
4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora.
5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego.
Magus jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania