|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z gory prosze aby w temacie wypowiadaly sie osoby doswiadczone a nie 12 druidy z carlin
Wiec tak... na jakim lvl mozna BEZPIECZNE blokowac plaga i jaka ekipa na niego isc? czy warto zabijac je przy okazji expiac na hellspawnach? Zwraca sie na nich? I czy dam rade go zbloczyc 82 ek
17:53 Sijpale pogromca [16]: poparilem 17:53 Sijpale pogromca [16]: jego blendy 17:53 Sijpale pogromca [16]: ortograficzne 17:56 Sijpale pogromca [16]: wiecie ze kazdy z nas to noob 17:56 Waleczny Nissan [11]: kurwa cieszysz palke? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2007
Lokacja: Piła
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 135
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() Masz pewnie na myśli plagi w yala. Pojedynczo plaga blokniesz, ale gorzej jak wyskoczą do tego spawny. Mi tam na 110lvl~~ wyskoczył plag i 3 spawny na ryj i miałem małe problemy. Co do ekipy weź sobie sio z 70 mlvl~~ i ms'a albo rp z dobrym skillem. Na Twoim lvlu spokojnie możecie czyścić same pieski na powierzchni. A jak chciałbyś plaga to bardzo uważnie stąpaj na -1 żeby większa grupka nie wyskoczyła.
@edit/down A, gdzie napisałem żeby chodził bez ed? ;o Ostatnio edytowany przez Artur0 - 07-08-2009 o 16:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja tam expiłem ze 105 ek i 51 ed i bez większych problemów dawaliśmy radę. Jednego smitha bez problemu blokniesz ale jeśli dojdą do tego 2 spawny, co czasami się zdarza, możesz nie wytrzymać. zwrócić się napewno zwróci nam zawsze się zwracało, wyniesienie 3 par k legów, 3 warriorów i kilka tańszych itemów na godzinę nie jest niczym dziwnym, zwłaszcza, że może polecieć coś znacznie droższego jak np hammer of wrath, albo onyx flail. Na powierzchni można expić nawet bloker + sioher, ale pod ziemią 3 osoby to minimum, (shooterzy 50 lvl min)
up: expienie tam bez ed, to moim zdaniem słaby pomysł... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2009
Imię: Nath Teran
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 143
|
![]() Tak jak koledzy up mowili. 1 blokniesz, 2 raczej tez, ale tylko raczej. Bez sio kompletnie nieoplacalne, sporo hp...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() lepiej bić całego rodzaju syf również z plaguesmithami na svargrond mines, potrzeba do tego 2 rycerzy (1 luruje stworki) i 1 druida który sumonuje 2 dsy, tam w dól od schodów jest taki kawałek lodu gdzie idzie sobie stanąć i lajtowo lać, expa dużo nie zrobisz ale loot moze byc ciekawy, mozna lurować:
demon, plaguesmith, behemoth, destroyer, crystal spider, nightmare w tym akurat miejscu ![]()
____________ 21:03 Patrycja: Czy ktos hce cos kupic???? bo muj brat byl na hauncie messeg me tylko polacy |
![]() |
![]() |