|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Białystok
|
ok potrzebuje pomocy doswiadczonych graczy (obeznancych z tibia i wplywem konfiguracji kompa na jej dzialanie)
problem widac na ssach ss1 ss2 ss3 zupelnie jak bym sie lanczyl z serverem ale na tym koniec. Umnie klijent stoi a w tibi mnie widac... Jeszcze wczoraj rano tibia smigala jak rakieta mam win 2k rive tnt (16 mb) 128 ramu amd diuron 700 Najprawdopodobniej samo przejdzie ale JEZELI ktos wie w czym tkwi problem i zna sposob na unikniecie jego powtozen w przyszlosci moglby udzielic mi tej rady. Z gory dziekoje.
|
|
|
|
|
#2 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
|
u mnie ten problem wystepuje kiedy mam baaardzo wolne polaczenie . po kilku godzinach ,kiedy net dzialal juz normalnie ( czyt. szybko ) wszystko bylo w porzadku
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2003
|
Moze masz za bardzo obciazona sieć... Wyłącz wszystkie programiki typu GG i postaraj sie zalogować na nowo... innych pomysłów nie mam
P.S. Jak ci sie nie uda to mzesz mi dać swoją postać (i tak juz nie bedziesz grać tym palkiem no bo jak) ?( P.P.S. j\k ![]() POZdrAWiaM ------ Edit by Gremlin To jak upomnienie za propozycje "handlu" postaciami? ![]() |
|
|
|