|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mam pytanie. Gram na świecie PVP (Morgana). Od dłuższego czasu staram się znaleźc kogoś do skillowania (aby postawił mi monka). Niestety już 2razy starano się mnie ubic gdy już poszliśmy na miejscówke więc mam do was pytanie. Gdzie najlepiej iśc z takim "monk makerem"? W jakie miejsce? I ile mniej więcej może kosztowac Monk na ~ Godzine. Nie piszcie "zapytaj na game chatcie" bo już to zrobiłem i otrzymałem odpowiedz 2k / 3k / 5k. Więc? Pomożecie?
Nie podawajcie linków do "poradników". Wszystkie przeczytałem. Pozdrawiam! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Co do ceny, to nie wiem, kwestia gustu. Moim zdaniem kupowanie monka do skillowania to głupota.
Co do miejscówki, to najlepsza wydaje się ta świątynia na południe od thais, gdzie się blesa kupuje. Nie ma dużo ludzi (albo w ogóle) i można stanąć SQM od PZ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Amor Patriae Nostra Lex
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Jaworzno
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 289
Poziom mag.: 10
|
![]() Cena monka zależy od gracza. Możesz tam spróbować gdzie Ryba mówi, ew. jeżeli masz domek to przed nim, a jak nie to koło miejsc gdzie się kupuje blessy. Możesz sprawdzić miejscówkę na > od bramy w Ab.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Dzięki za podpowiedz , ale jeszcze ap ropo wypowiedzi jednego z was ~ dlaczego kupowanie Monka to "głupota" ? Nie wbije 2giej postaci ~sorc / druid, bo:
Po 1sze długo mi zajęło by wbicie 25lvl (czy tam któregokolwiek) Po 2gie , wiele osób doradzało mi bota aby wbić ten lvl na 2giej postaci aby postawic Monak, ale sory. Nie używałem i nie będę używał bota (nawet nie umiem go obsługiwac, bo nigdy sie za to nie brałem). Więc? Szybciej na Monku czy Slime ? (muszę zmieniac co 20min bo "matka" zaczyna mnie bic po 20->50+ ) Toxa~ |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Iron Epee
Profesja: Knight
![]() |
![]() Jak cię matka tak mocno bije...
20 minut to jest dużo
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2009
|
![]() Dobrze jak Ci postawi Monka (i chyba najlepiej) w miejscu gdzie się kupuję bless przy Ab'Dendriel są Wilki więc Shielding rośnie jest woda więc rybki można łowić (mlvl i fishing +)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 95
Skille: 100/100
Poziom mag.: 7
|
![]() Wogule nie sprawdzalna rzecz stac kolo jakiegos pz i skilowac? w tym momencie zapomnij o jakim kolwiek afk'u. widzial ktos kiedys jakiegos lvla 100+ na takiej miejscowie bo ja nie a naprawde sie duuuzo naskilowalem i nadal skiluje, przewaznie na takich miejscowkach to widze lvle ponizej 50.
radze znalezc jak najwieksza samotnie gdzie chodzi jak najmniej ludzi, zadne wejscia do pz, wystarczy zgrany team pk, pare mwali i zonk po minucie stoisz w temple. ja mojej miescowki szukalem naprawde bardzo dlugo ale wkoncu znalazlem, radze poszukac czegos na tibia erth (mala pomoc i podpowiedz). mojej miejscowki nie podam bo jest naprawde dobra, a jak wiadomo tajnych rzeczy sie nie podaje bo sa tajne... a jeszcze jedno, dobra cena na monka to 1k=1h 2k=2h itd pozdro Ostatnio edytowany przez Amorekboy - 19-08-2009 o 00:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Amor Patriae Nostra Lex
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Jaworzno
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Almighty Friends
Poziom: 289
Poziom mag.: 10
|
![]() Amorek taka prawda, że już lepiej stać koło pz niż daleko. Bo tak jak mówisz, zgrany pk team i Ty też leżysz. Może być tak, że przypadkiem natrafią na Ciebie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2009
|
![]() u mnie, monk kosztuje 2k/h. Trzeba przyznać że sorcowie mają niezły interes, bo nikt godzine nie będzie skillował.
|
![]() |
![]() |