|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2009
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Witam.Mam 84lvl ms, mam kilka pytan,do bardziej zorientowanych w temacie
![]() Po pierwsze chcialbym zapytac gdzie na pacc moge zarobic naprawde duzooo kasy (prosze o podanie kilku miejsc tylko nie typu:tomby albo ancient scaraby)chodzi mi o miejsca bardziej ukryte,ciekawe pomysly musza byc jakies ekstra miejsca..;p Mam pacca od 10dni i mam narazie tylko b djina i rashida narazie na tym jade..i skiluje mlvl. Moje 2 pytanie to gdzie mam efektywnie expic,znalazlem narazie 2 ciekawe miejsca jaskinie wyrmow oraz frost dragon wzgurza liberty bay itp. Nastepne pytanie nieco inne mam 565 hp expie solo bez utamy raczej.Po ile bije infernalist??czy jest lepszy od warlocka?czy dam rade w lighting secie expic w jaskini wyrmow czy dam rade wziac 2 na klate i czy hunt mi sie zwroci?Po ile jest w stanie walnac behemoth i czy dam rade bez utamy?Bo dla w magma secie rozwalam lekko bez.Na tibia.pl pisza ze infernalis bije po 700..ale na filmach widze ze chodza na niego bez utamy 40lvl..Bardzo wielu graczy pada czesto zaraz po kupieniu pacc bo nie znaja nowych miejsc.Jest to nienormalne zeby na tibia.pl na tibia-earth nie dodali jeszcze yalaharu czy nowych miejsc!!!dzisiaj prawie padlem bo poszlem sobie na yala nieiwm nawet gdzie weszlem i nagle polecialy na mnie hellspawny..red hp mialem i jak tu kurw.. grac normalnie jak nie wiesz gdzie co jest. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |||||||
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Olsztyn ajj miałem nie mówić..
Stan: Na Emeryturze
Imię: Dolcu
Gildia: Four Elements
Świat: HARMONIA A JAK!
Poziom: 10+
Skille: potężne
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Zapytaj ziomka od którego postać kupiłeś,zapewne jakoś wyexpił ten level =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2009
|
![]() @up
Człowieku, takich jak ty to powinno się zamykać, nigdy nie miał pacca to się pyta, takie jego prawo, to jest forum. Sam mu zazdrościsz bo masz 20 lvl i mama ci nie daje kasy żebyś kupił sobie postać na allegro. @topic Ms jest z góry skazany za waste. Rzadko kiedy mu się zwraca, wiem z własnego doświadczenia i rozmów z innymi osobami które grały tą profesją. Na behe nie radzie ci iść, mój kolega zszedł na combo a ma 70+ ek. Inf i warlocków nie próbuj bo możesz łatwo paść, a nóż fe ci dowali combo. Możesz spróbować hero/necro na yala, tam albo duże waste albo ogromny zysk. Z twoim levelem możesz też bić gsy yala można nieźle przy farcić. Ogólnie licz się z tym że i tak będziesz miał waste (czyt. nie nastawiaj się zbyt pozytywnie). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Wiem ze napisalem to w ten sposob jak bym mial 10lvl i kupil postac ale nie masz prawa mowic takich rzeczy gowno wiesz o mnie o tym jak gram poprostu pytam bo przez niewiedze mozna pasc.to moja postac wbilem nia 83lvl na facc,dlatego pacc to dla mnie nowosc a nie mam kolegi 250ek zeby mi pokazl caly teren rozumiesz?i dla wyjasnienia nie jestem noobem,od ponad 84lvl padlem tylko raz ze swojej winy,tylko raz!i to przez hard core na dl.a grac umiem dobrze napisalem ze mam pacca od 10dni to z kad moge wiedziec?A warlocka zabijam lekko bez utamki tylko na infernaliscie jakos poszlo ze do red hp mnie scielo troche sie wystraszylem 1 raz na yala bylem to wiesz..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Amor Patriae Nostra Lex
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Elite Knight
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 289
Poziom mag.: 10
|
![]() Wykonaj tego questa. Polecam go, ponieważ na wyspach się fajnie expi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() edwardo napisz jakiego questa poprostu a nie dawaj hacklinki ;p a moze juz go zrobilem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Amor Patriae Nostra Lex
|
![]() To nie hacklink
![]() Forbidden Islands Quest - tak się nazywa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
Stan: Niegrający
Imię: NoName
Profesja: Paladin
Gildia: COstam costam
Świat: Aldora
Poziom: 32
Skille: 82/67
Poziom mag.: 14
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Amor Patriae Nostra Lex
|
![]() A nie możliwe jest wbić 84lvl na faccu sorcem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Amor Patriae Nostra Lex
|
![]() Dlaczego twierdzisz, że on nie umie grać?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Amor Patriae Nostra Lex
|
![]() Funkcją forum jest również szukanie odpowiedzi na swoje pytania. Każdy na prawo zadać pytanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Amor Patriae Nostra Lex
|
![]() Jeśli nie masz nic do powiedzenia związanego z tematem to nie pisz nic.
@Autor Albo wykonaj Quest na dźwignie w podziemiach Svargrond. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @pare razy up
Combo \o
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2007
Świat: Unitera
Poziom: 101
|
![]() Jako, że sama mam MSa to na exp polecam ci worker golemy w yalahar. Rzadko kiedy jest waste a czasami można wyjść na duuuży plus. I mam wrażenie, że to miejsce jest nie do końca odkryte bo bardzo mało ludzi tam siedzi ;-)
Behemoth - pierwszego bez utamy zabiłam na Arenie w Yalahar... Nie radzę próbować bo po prostu miałam dużo szczęścia ;p ale hity takie, że zostawało 50 hp to normalka... Żeby poznawać nowe miejsca polecam Tibiacam TV. Filmy możesz znaleźć na forum lub na http://tibiacam.tv/cams.php I nie potrzeba 250 knighta ;-) Z questow polecam zapisać się na serwis POI i zdobyć softy jeżeli jeszcze nie masz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2008
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 11x
Poziom mag.: 6x
![]() |
![]() Witam.Dołącze sie do tematu,żeby nie robić nowego
![]() Kupiłem swojego pierwszego pacca ~8 dni temu.Mam 82 ED.Dosyć szybko(jak dla mnie)wbiłem na Worker golemach z 75.Zapoznałem sie z Ancient scarabami,Dragonami,Hero,Djinami i nie wiem gdzie mógłbym jeszcze expić.Jeśli możecie prosze o napisanie mi miejscówek.Najlepiej takie,na których jest dobry exp i waste,nie ma go i też dobry exp i słabszy exp,ale z dobrym zarobkiem i w miare dobry exp,żebym wyszedł na 0 lub malutkie waste. @up:Siedze już troche na tych golemach i może 2x mi sie zwróciło z dosyć ładnym plusem.To albo jak robie coś źle,albo dlatego,że jestem ED.Może mogłabyś mi doradzić coś? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
|
![]() E..softy mam juz od dawna,slyszalem juz o tych workerach ale nie wiem w ktorej dzielnicy na yala ich szukac.hyba na 90lvl pujde na warlord arene to bd jazda moze zrobie moze nie ;p
Mam bp stone skinow wiec sprubuje.Dobra olac to expienie z utamą na niczym sie nie oplaca zawsze bralem wszystko bez albo wugule.Jak expilem na facc na banshee pod isle of king to byla jazda 100k expa/h bylo i czasem waste 30k a czasem maly zysk.Plusem bylo to ze lvl sie tam wbijalo fajnie i moze 2 ludzi na dzien tam bylo.Jeszcze musze sprubowac isc na frosty a tego infernaliste to dopierd...za to kombo ![]() --- Orochimaru7890 dodał 2 minut i 17 sekund później --- Thanus ktory masz mlvl na tym ED?? Ostatnio edytowany przez Orochimaru7890 - 19-08-2009 o 19:24. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2008
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 11x
Poziom mag.: 6x
![]() |
![]() @up:57
![]() Próbowałem jeszcze Dly bić,ale jak wiem,że gdzieś są to mam serce w gardle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2007
Lokacja: Wrocław
Świat: Galana
![]() |
![]() Cytuj:
2009-07-16 18:30:53 Orochimaru of Kazekage 78 a dragon lord 2009-05-05 17:01:22 Orochimaru of Kazekage 59 a water elemental 2008-06-08 12:28:17 Orochimaru of Kazekage 41 a dragon 2008-06-08 10:03:42 Orochimaru of Kazekage 42 a dwarf guard zajebiscie ze padles tylko raz x) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Amor Patriae Nostra Lex