![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dodałem kilka nowych screenów.
Dostęp do wszytskich screenów macie tu : http://photobucket.com/albums/v210/Kiper1988/ Moja specjalność (tak sądze) czyli pare exori :-) Te nawet wyszło.. ![]() To już niestety nie ![]() ![]() ![]() Carlin Rox ![]() Wszytskie exori macie tu : http://photobucket.com/albums/v210/Kiper1988/exori/ Kilka niedawnych awansów w mojej tibijskiej karierze :-) Nareszcie ! ![]() Tego chyba nie trzeba komentować ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba jeden z moich lepszych lootów ![]() ![]() Troszke Dragów też nie zaszkodzki ![]() ![]() ![]() ![]() Demonki też nie zaszkodzą ![]() ![]() W miare możliwości bede zamieszczał więcej na forum...jeżeli serwer wytrzyma...
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Łooo gratz adv kipper, Nawet nieżle zadajesz w exori musze przyznać
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2004
Lokacja: Gdzie dolina sie zaczyna :<
|
![]() nice gratz and more
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2004
|
![]() Nice
Fajny masz eq kupiłes e-plate czy Ci wypadl z demona ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Elder ~
Kupiłem :S @Behema Będzie więcej :-) @Ziencio Z tym lootem to mieliśmy ładne szczeście... W sumie nie dziwie się...Mozna powiedzieć ze biliśmy 7x spawn hero ![]() Trzy hero w pokoiku , jeden hero w pokoiku obok i potrojny spawn hero w pokoju z warlockiem :-) A z Exori...Chciałbym więcej ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
![]() |
![]() Nice, nice
![]() Lunarka rox ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
Lokacja: Mielec
|
![]() Naprawde super ssy. Świetne exori
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2004
|
![]() No SSy ciekawe musze powiedzieć
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehhh Co jak co ale skillow to Ci zazdroszcze
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Wo hoo ^.-
Kozaczysz ; o w takim tempie to wkrotce Anni ^.- brawo ! : ) Oby tak dalej, khe, ^.- i wiecej ss plx, bo te w Photobuckecie juz dawno objerzalem ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Postaram sie co nieco więcej zamieścić :-)
Bardzooo udany necro hunt , niestety tylko lootpic. ![]() Nie mój ( ale jestem na nim ^^ ) screen z wojny ![]() Oczywiście nie mogło zabraknąc exori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oraz paru awansów z których jestem najbardziej dumny ![]() ![]() ![]() ![]() Jak zrobie jeszcze jakieś ciekawe screeny to postaram sie wrzucić , póki co tyle.
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() ładne ss'y
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Siema Kipp mam twoje wszystkie filmy od 60 lvl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() wwwwwwwwwwwwwwwoooooooooooooooooooooowwwwwwwwww
![]() też tak chce |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Węgorzewo
![]() |
![]() No no Kipper Zajefajne Screeny dawaj wiecej.....bo sie nudze tutaj jak nic
![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie mam pomyslu z czego jeszcze mozna robić filmiki :/
Wszytsko juz praktycznie bylo. To sie chyba nazywa kryzys inwencji twórczej :S
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pare screenków
Oczywiście : Exori ![]() Oops... ![]() Całkiem dawno nie było mnie na robalach , wiec postanowiłem je odwiedzieć i przypiec ![]() ![]() ....a wiekszego robala potraktować z miecza :-) ![]()
![]() |
#18 |
Zbanowany
|
![]() nice scren shots wiesz z nekro to miałeś pica z lotem nie ma to tamto;p ale na demony chyba żadko chodzisz jak m platke kupiłeś albo szczęścia nie masz;pA wojne wygraliście czy przegraliście??
![]() a ja wiem czego brakuje demon solo filmika ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() E-plata kupiłem a na demony rzeczywiście dość rzadko chodze , bo i nie mam z kim
![]() W tej wojnie było za dużo wałków. We fragach wygraliśmy . Nakreć i pokaż mi jak to sie robi , ewentualnie daj mi w cholere expl i uh to ci zrobie solo demonka ![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Lunara
![]() |
![]() Za dusho tych exori. Takto to całkiem nice.
![]()
Braveheart of Lunara 00:00 You see a drefia sword (Atk:40 Def:35). It weighs 15.0 oz. Said to be crafted by tibian gods themself. ![]() |
![]() |
![]() |