|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2009
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 43/34
Poziom mag.: 3
|
![]() 1.
Steel helm, Rangers cloak, Plate legs, Dwarven Shield i Speary, zamienić to na C seta [Helm,Legs,Arm,Shield]? Czy może jakieś inne EQ? 2. Zacząć expić już na skillach 43/34 czy doskillować 50/50 i wtedy czy jeszcze większe skille i dopiero expić? 3. Na czym expić mając 15 lvl i skille 43/34? 4. Giant Spider solo? Dam radę? 5. Speary czy Crossbow i bolty? 6. Na czym i czym skillować mając 15 lvl i skille 43/34? 7. Na co zbierać kase? / W co zainwestować? 8. Z czym biegać na hunty? 9. Na którym lvl i jakich skillach solować draga? // Jak coś mi się przypomni to dopiszę. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() 1.Na niskim lvl to ja wcale eq nie nosiłem jedynie tarcze żeby zabrać jak najwięcej spear.
2. Doskiluj 50 i exp spokojnie do 40 przy nim dobrze by było jakbyś miał 75 3. Zamek koło ab, cyklopy pod i nad thais również te na pohu, kopalnie dwarfów, tomb pod mont sternum, mintwalin roty na fibuli 4. Nie dasz zaczekaj do minimum 40 i to jeśli masz bohy 5. Speary potem royal 6. Na 15 miałem już ponad 50 biegałem na trolach. 7. BOHY 8. Speary potem royal speary no i oczywiście manasy i healty 9. Solować draga palem i na 10 dasz rade ale profit będziesz miał dopiero na wyższym lvl i wyższych skilach |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2009
|
![]() Pallka dobrego nigdy nie miałem ,więc odpowiem tylko na pare pytań
1. Eq możesz zmienić stopniowo zaczynając od helmetu - wkońcu bardzo lekki jest na legach to się nie znam ,ale jak już masz zmieniać na c legi to lepiej na knight - tylko 5 capa więcej ,a chyba na każdym servie tańsze Może kiedyś pall arm -- ? 2. Wielu moich przyjaciół palkiem robiło taktykę byle do 80 skilla ,a później do 100lvl już 0 skillowania - ,ale można stopniowo - średnie skille dla pallka na20lvl to chyba 65/55 3. Nie znam miejscówek na niskie lvl-e ,ale ktoś inny napewno podpowie i możesz przeczytać - jakiś poradnik ,nie boli 4. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH GS solo przy takich skillach i lvl dobiłeś mnie xD dodam ,że GS z największym haste biega z prędkością około 70lvl ,więc od 40 racja można zacząć , a nawet od 30 - tylko wtedy masa dedów ,więc od 40+20 za bohy=60 ,więc sam osądź 5. Jeśli chcesz mniej obrywać-speary - więcej walić kusza 6. Dwarfy --? i możesz spróbować spearami jak bdziesz za dużo walić to kamienie 7. Przeczytaj poradnik 8. -----||--------- 9. średnio pallek bez waste lub z małym może na 20lvl przy średnik skillach ,ale możesz zacząć wcześniej hehe ktoś mnie uprzedził ^^ Ostatnio edytowany przez Hugo-rek - 02-09-2009 o 15:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Dziecko? Buahahah, tu mnie rozśmieszyłeś
![]() ![]() Iski1906, Hugo-rek, dzięki wielkie za odpowiedzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
Znam słowo "nurtujące" i wiem, że istnieje w języku polskim, tylko, geniuszu, chodzi mi o sam wydźwięk tego słowa. Jeśli pytania o Tibii cię nurtują to znaczy, że coś jest nie w porządku. Mam nadzieję, że rozumiesz, a jak nie, to i tak mam to gdzieś. Oczywiście.
Ostatnio edytowany przez shoq - 03-09-2009 o 20:02. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2007
Świat: Antica
|
![]() Cóż, Nolar. Jak cię ktoś starszy poprawia i ma rację, to przyjmij to do wiadomości i przyznaj się, że popełniłeś błąd. A jak nie, to nie to forum, ulica i dzielnica. Pozdro&poćwicz. I co, że plagiat sformułowania?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Bezimienny
Profesja: Rookstayer
Gildia: Ruthless