|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: elbląg
![]() |
![]() oznaczy to ze jest masowym PK np. zabil 3 ludzi w ciagu 24h itd.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2004
![]() |
![]() o ku**a ja myslalem ze to jakis z nie mojej party i przechodzilem obok nich obojetni a da sie takiego SKUTECZNIE zakablowac bo ja jestem 9 lvl
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
|
![]() Jeżeli chodzi o maskowego PK to jest to tak :
1. Jeżeli go zabijesz z jego ciała wypady cały sprzęt który nosił 2. Najczęściej takich zabijają jak nie ma kolegów , gildi i ma małego leva 3. Możesz go uderzać a tobie nie pojawi się biała czacha ( oznaczająca że jesteś PK zaatakowałeś czy też zabiłeś jakiegośgracza ona po jakimś czasie znika chyba 15 minutach jeżeli zabiłeś gracza , a po 60 sekundach jak tylko go uderzyłeś [ czas liczy sie od ostatniego uderzenia ] ) 4. On może atakować każdego i jemu nie pojawi się biała czacha 5. Czerwona czacha znika chyba po 30 dniach Uwaga !! No właśnie lepiej na takich uważaj ;] Mogą być błędy to mam nadzieje że ktoś mnie poprawi ![]()
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Carlin
![]() |
![]() Ale przeciez za red skulla jak kogos jeszcze sie ubije to mozna bana na troche dostac wiec red skulle uwazaja na siebie
po za tym trzeba 6 zabic w ciagu 24 h o ile sie nie myle a to jest niestety jak chodzi o Tibie czeste |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: elbląg
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: zapomnialem :P
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: nie ma
Świat: Harmonia
|
![]() a wiec tak red skull moze dziennie zabic nawet 100 osob ale jest jeden problem one musza 1 zaatakowac wtedy widzi na nich zolta czaszke ( my jej nie widzimy ) widzi tylko atakowany a wtedy to juz mozna bez problemu
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() a z tego co ja słyszałem redskull jest za zabicie 6 osób w ciągu 24h jesli się ma czerwona czache i zabije się jeszcze kogoś to ban.Dobrze chociaż że podczas redskulla można wchodzić do pz:
![]() |
![]() |