|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Tam mnie to głęboko zastanawia, użytkownicy którzy dostali bana i zaraz potem zakładają profil o podobnej nazwie, przytocze tu przykład Stratos'a i Avager'a, jeden i drugi zaraz po banie założyli konta. To jaki ma sens ten BAN , jeśli użytkownik robi nowy profil i wszyscy wiedzą, że to on, to dla mnie tak jakby miał go za przeproszeniem głęboko w du...., może ja jakoś dziwnie myśle, ale bardzo mnie to nurtuje, ban to kara, odpocząc sobie od forum, przemyśleć, według mnie, a nie zakładać nowy profil to nie jest ludzie na złość, tylko się zasłużyło! Słucham opinii.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: House
![]() |
![]() powinni bloknac IP'a automatycznie i by bylo po sprawie ;p
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Tymbardziej, że teraz jest moda na 'osiedlówki' i ban na ip nie jest doskonały.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cóż, mnie również to irytuje.
Ja wiem, że bannowanie trwa znacznie krócej od założenia nowego konta, ale kiedyś może się to człowiekowi znudzić...
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() tylko ze jezeli uzytkownicy z takiej "osiedlowki" beda sie chcieli dowiedziec dlaczego maja ip bana na forum albo na tibie to z cala pewnoscia podziekuja temu pani / tej pani osobiscie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() No cóż. Jeżeli dalej będzie zachowywał się jak kretyn -> prędzej czy póżniej dostanie bana. A jeżeli się poprawił -> no to chwała mu za to?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Śmierć zbanowanym, chwała banom na ip. Myślę więc jestem i użytkowanik powinien zniknąć ...
Offtopic: Dobo, zaraziłeś mnie metalem xD. Czy to kara za ten rusunek po tytułem "Dobuś" ? xD xD xD
"Idź i wychędóż się sam!" Ostatnie Życzenie - A. Sapkowski Ostatnio edytowany przez Slajt - 03-01-2005 o 22:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() @K-ostry
A potem logował bym się dynamicznym IP na zbanowane? Aż po pewnym czasie gdyby ktoś chciał połowa IP byłaby pobanowana, nie dzięki, niech zostanie tak jak jest. Kapiszi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Nieobecny.
|
![]() Nie ma sprawy, nałożymy bana na całą Neostrade, a potem możemy banować po IP.
Pasuje ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Ktoś coś palnoł i wszyscy na mnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 07 2004
|
![]() @topic
Zgodzę się z Tobą. Denerwuje mnie to, że gość o niku Jakiśtam_nick dostaje bana i chwilę później mamy nowego usera o nicku Jakiśtam_nick II. I jeszcze niektórzy śmią twierdzić: "nie banujcie mnie, tym kontem jeszcze nie złamałem regulaminu" (zdarzyła się taka sytuacja ![]() Przecież to jest śmieszne... ban to kara dla człowieka, nie jego nicka i człowiek, który jest na tyle inteligentny, żeby uczyć się na swoich błędach, odczeka karę i wróci na forum (lepszy mam nadzieję ![]() Najgorzej, że często nie da się zbanować takiego delikwenta na dobre... ![]() |
![]() |
![]() |