|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Grzybcio Vick
Profesja: Knight
Gildia: Exietus Latais
Świat: Harmonia
Poziom: 38
Skille: 68/67
Poziom mag.: 5
|
![]() Ee może mi ktoś powiedzieć czy ma podobnie?
Już parę dni bije sobie dragony na małym lairze w Ank a nic mi wogóle nie zleciało (oprócz 2 x plate legs ale i tak waste jak huj)czy coś obniżyli loot?Czy poprostu mam taki niefart? Ma ktoś tak? Dawno expiłem to wynosiłem po 2x woi a teraz expię 3 dni a wogóle nic nie zleciało.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2009
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tarpitt
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Imperial Templars
Świat: Secura
Poziom: 32
Skille: 63/50
Poziom mag.: 11
|
![]() Ja jak zabiłem pierwszego swojego dragona to miałem mega obfity loot [oczywiście śmieci typu dragon ham, small diamond, x-bow] i na samym końcu pisało "a dragon shield"
![]() ![]() @down Ja nawet 20 nie zabiłem, a 3 bp manasów poszło, naszczęście się wróciło ![]()
'Sup? ![]() Ostatnio edytowany przez Tarpitt - 07-09-2009 o 18:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to może mam niefart ale no kurwa zabiłem już z 100(albo nawet więcej) , dragów i 0 loota
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2008
|
![]() Panie ,,mistrz'' po I to może tak więcej kultury i nie przeklinać, po drugie ,,chuj'' piszę się a nie ,,huj''.
A co do tematu: Po prostu czysty nie fart.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() No sory ale wkurzony jestem i no już 20k przsrałem na to bo no żal tego jest 5h dragów i nic
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() słownictwo możesz ograniczyć z tego wulgarnego bełkotu. może wtedy Ci coś spadnie ?
|
![]() |