|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Furora
Poziom: 50
Skille: 80/65
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Witam, dawno mnie tu nie było, tym bardziej dawno nie pisałem.
![]() Od dłuuugiego czasu lubię sobie poczytać cytaty na tym serwisie. Niektóre są prawdziwą esencją Tibijskiego humoru i dowodem na to, że są jeszcze inteligentni ludzie w Tibii. Zauważam jednak powolny zanik tego działu, który by mógł się bardzo rozwinąć. Mam kilka propozycji wobec tego działu:
Czekam na opinie, te dobre(chętniej ![]() ![]() Pozdrawiam, Kosiek. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Moderatorzy nie mają czasu na forum.. A co dopiero na cytaty! Od cytatów jest jedna osoba. To użytkownicy tworzą cytaty wysyłając je. Poziom spada? Piękne odzwierciedlenie tego co się dzieje w Tibii. Żeby trzymało poziom trzeba by wymyślać samemu. A nikomu się tego nie chce.
A jak ktoś czyta, to zauważy.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Yunnanozoon - 13-09-2009 o 21:33. |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
http://www.cytaty.tibia.pl/
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ale to właśnie niski poziom cytatów doprowadza do małego zainteresowania nimi.
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No cóż... Widzę, że mam do czynienia z ludźmi nie obdarzonymi poczuciem humoru... Rzeczywiście, poziom jest niski, wręcz żenująco, dlatego w mojej wypowiedzi kluczowe było słowo "Niektóre". Widzę, że zostałem 'zmieciony' przez użytkowników, którzy nie patrzą na dobrą, tylko na tą złą stronę wszystkiego i zamiast coś zrobić, narzekają(Slythia nie mówię o Tobie).
Dziękuję. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Jak niby spopularyzowanie czegoś miało by podnieść poziom? To powinno raczej iść w druga stronę
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Po drugie - użytkownicy, nawet support, wyraża jedynie swą opinię, to nie przez nich zostają przeprowadzane ewentualne zmiany. Nie twierdzę oczywiście, że ich zdanie nie ma żadnego znaczenia, często jest wręcz przeciwnie ;]. Powracając do tematu - co w takim razie proponujesz? Adresy są cytatom przydzielone, zaś jeśli chodzi o umiejscowienie linka w bardziej widocznym miejscu... to gdzie miałby się on znaleźć? 'Cytaty' są przecież umieszczone na stronie głównej, zaraz obok wiki. Świadczy to o pewnego rodzaju wyróżnieniu tego działu.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() W aktualnym stylu za dużo się z tym nie da zrobić. Lepiej więc nie mieszać.
![]() Jest to sugestia względem Tibii.pl v2(mam nadzieję, że za jakiś bliżej nieokreślony czas czeka ten serwis przebudowa graficzna). Przede wszystkim przyciski, obok których jest link do cytatów mogłyby być większe i zawierać jakąś ikonę, grafikę. Hmm, to chyba tyle co do przycisków "wyróżnionych". Jeśli mi pozwolicie na nieco dalszą dygresję względem panelu nawigacyjnego, administratorzy w nowym stylu mogliby rozważyć zastosowanie dynamicznych list wybierania wśród kategorii takich, jak na naszej-klasie(to chyba robione w AJAXie, ale głowy za to nie dam ![]() ![]() Poziomy rozkład kategorii jest bardzo dobrym pomysłem i miejsco-oszczędnym i sądzę, że w tym sensie żadnych zmian być nie powinno. ![]() To tyle co do moich sugestii. Są to luźne propozycje, proszę się więc nie spinać. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Lol, zmienianie strony głównej (która notabene stosunkowo niedawno została całkowicie przebudowana i dobrze funkcjonuje) i stylów, bo Tobie się nie podoba coś związanego z cytatami (w zasadzie dokładnie nie mogę dojść do tego co, czy ich treść, czy wypozycjonowanie odnośnika do nich na str. głównej, czy jakaś inna informacja) to - łagodnie mówiąc - jakieś nieporozumienie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up: Czy ja powiedziałem, że teraz, zaraz? Nie, powiedziałem, że przy przyszłej przebudowie. To była luźna propozycja, a Wy bierzecie wszystko zbyt poważnie. To forum na sugestie, ja to robię[sugeruję], Wy się nakręcacie.
Trudno - propozycja nie podoba się, to zamknijcie temat. Ja się nie obrażę. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |