|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: From Dark Forest
![]() |
![]() Cześć!
Zaczynam gre na świeci non pvp. Pytanko jaką profesje mam wybrać? 1)Sorcerer,Palladyn,Knight,Druid 2)PROSZE o uwzględnienie to świat non pvp !!! Liczę na wasza pomoc ;] iszybka odpowiedz ... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
|
![]() Wez po uwage ze nie zrobisz miss clicka z GFB wiec mozesz latwo z nimi expic nawet z blokerem to chyba jedyny plus non pvp i przemawia to za sorcererem.
Heh no ale z drugiej strony grajac knightem mozesz poskillowac AFK. No i na takich serverach bezkarni sa zlodzieje oraz NooBaski wyzywajace innych graczy le jakieś minusiki musza być prawda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Lidzbark Warminski ^^
![]() |
![]() mozesz trenic nim na afk..z dobrym skutkiem..tylko ze tylko shielding bo dzidy musisz podnosic..a wiec distanca na AFK nie potrenisz..mozesz runki porobic..wogole syty char
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Mam morze niedaleko ! ;P
|
![]() @ Nie-Na-Temat ;P
Gram na Calmerze i ten świat nie jest zły , na jaki wygląda (pierwsze wrażenie : Czemu tu musi być tak dużo BR ?? ) @ Topic Sorca nikt nie zbije (no tak jak innych postaci nikt nie tknie przez non pvp ) - a jak wiadomo na początku gry ów szanowny czarodziej zawsze jest ... cieńki ![]() Knajtkowi wolno skille rosną (ponieważ nie możesz potrenowac z innym Tibijczykiem >.< ) Ale za to jak się wyrobi już nie tzreba wspominać ... xD A pallek może nawijać póki strzały mu sie nie skończą ![]() No i ... to wszystko . ( niby wszystko napisane, lecz ten tekst taki nieprzejrzysty ... ) Może ktoś coś jeszcze dopowie ?
Ostatnio edytowany przez Wild Dragon - 04-01-2005 o 16:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() A co nas sie pytasz?
Rób jak chcesz! Czy inni gracze pytają sie o wybór klasy? Przeczyatłem już wiele takich tematów o świecie Non Pvp i nie zniose kolejnego. Jeśli nie wiesz jaką klasą grać na non pvp to po prostu nie graj tam. "Jaka klasa ?" no niech mnie szlag trafi! ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2004
|
![]() No to tak:
1)Jak zaczynasz grać na Harmoni to zgłoś się do mnie (nick w podpisie) to dam lepsze rady itp. 2)Na świecie non-pvp można być afk ![]() 3)Nikt cię nie może zabić czyli: + 4) Noobków wcale tak dużo nie ma, jak na to wygląda ![]() NON-PVP ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2004
|
![]() Na non-pvp najskuteczniejszy według mnie jest knight , ale sorcerer i druid to także dobre postacie. Knight szybko zdobywa skille , i może zostać blokerem. Ale za to sorcerer oraz druid mogą robić szybko runy.
HARMONIA JEST NAJLEPSZA(bo wszyscy żyją w harmonii) |
![]() |
![]() |