![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2009
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Merigold
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
|
![]() Czesc, mam kilka pytan a mianowicie, jezeli pojde expic na dragi z enchami na 46lvl z skillami 75+2/61. Bedzie sie zwracac? Jak myslicie lepiej enchy czy royalki?
Oraz chcialbym sie dowiedziec na jakie hunty sie chodzi z enchami nie wiem hmmm... nightmary, dle czy preferujecie jednak pb? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2009
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 55+
Skille: 85/80+
Poziom mag.: 15
|
![]() zależy jakie masz speary
![]() i czy cie stać ... na dragach nie ma wsumie zbyt super lota ale jakaś dragonka dragon hammer zawsze zadowala ![]() jak masz royal speary to weś je jak masz enachted to weś je jak nie masz żadnych to kup te na które sie stać ![]() jesli jesteś kasiasty to kup enachted tzn.. wiekszy dmg + drag szybciej padnie szybszy exp teoretycznie ![]() na jakie hunty się chodzi z enhami ? na jakie chcesz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2009
Poziom: 55+
Skille: 85/80+
Poziom mag.: 15
|
![]() 100+ enahtów kupisz
![]() a pozatym enachty ss lżejsze o 5 od royalek ![]() wiecej wezniesz dluzej poexpisz ![]() 100 enahtów okolo 15k tak patrze że te royalki sa strasznie tanie 15gp za sztukę ![]() co za 100 wychodi 1.5k hm.... to daje do myslenia :d + to że możesz kupic royalki w sklepie nie czekajac czy ktoś sprzeda ci enachty royalki sie bardziej opłaca ;p jak sie nie ma zadużo kasy ale to sobie zobaczysz może bedzie ci się ladnie zwracać ![]() Ostatnio edytowany przez PUSZEKXD - 31-07-2009 o 21:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2008
Lokacja: Katowice
Imię: Przenichero
Poziom: 95
Skille: 80
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() masz pacc to sam je rob w wolnych chwilach ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Najstarsi górale tego nie wiedzą
Stan: Na Emeryturze
Gildia: hot eh?
![]() |
![]() Człowieku ja 28 palkiem(aktualnie nim gram ;d moze niedlugo beda ssay na forum) latam z rskami i leca te dragi jak trza;p Tylko, że ja na 28 lvlu mam 79 skila bez pall armora a ty na 50 lvlu mi nie dorownujesz, wiec ja na Twoim miejscu podbiłbym skille, anyway BIERZ RSKI!! 100 razy mniejszy waste.. a enchanty zostaw sobie na potem, na pewno sie przydadza.
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 08 2009
Lokacja: siedziba gangsteruw krakowskih zabijajonyh policjantuw marhewa muj bro elo pozdro jp ziomy 39% joł
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Gildia: ziomale hardkoru hwdp
Świat: aureara jp
Poziom: 997
Skille: 997/997
Poziom mag.: jp
|
![]() Ja nie wiem jak mozna miec waste z enchantami na dragach O_o
Po 1 sporo wieksze hity, drag pada szybciej, mniejsze waste. Po drugie wiekszy zasieg. Po trzecie enchanty sa tanie i 100 enchantow starcza na wiele dluzej niz 100 royali. Chociaz jak chodzi o dragi to nigdy ich nie lubilem, nie ma na nich super expa/profitu palem ponizej 60~ lvl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2009
Imię: Voxeq
Gildia: Hell Dynasty
Świat: Pacera
|
![]() Cytuj:
@Topic bierz RS bo jak wiadomo jest lepszy z nimi profit a enchy(jak waścić jeśli nic nie poleci) jak jesteś hardcorem weź na Bog Ridery, polecam w edron lecz trzeba uważać aby nie nalurować ich zbyt dużo bo może być kiepsko. Ostatnio edytowany przez Voxeq - 02-08-2009 o 02:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
100 rs 1.5k Różnica na dragach nie jest aż tak duża żeby wydatek dodatkowych 10.5k był tego wart. Nie wiem czy kiedykolwiek grałeś palkiem ,tak patrząc na twój post,bo waste z enchantami jest zdecydowanie większy. @up Nie wiem czy na pewno będzie miał zwrot na tym lvl na bogach ,ale nie jestem pewien ,bo na takim lvlku nigdy na nich nie byłem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zbanowany
Lokacja: siedziba gangsteruw krakowskih zabijajonyh policjantuw marhewa muj bro elo pozdro jp ziomy 39% joł
|
![]() Cytuj:
Poza tym jezeli dla was strata 120 gp co kilkanascie hitow to jest tak duzo to szkoda z wami dalej dyskutowac. Expiac z enchantami moge wyciagnac sporo wiekszy exp niewielkim kosztem dlatego uwazam ze oszczedzanie to glupota, zwlaszcza ze paladyn raczej gdzie nie pojdzie ma profit i to calkiem spory. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2008
Lokacja: W Polsce...
Gildia: Nie czaicie ironi?
Świat: Celesta
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zbanowany
|
![]() Co do lamania sie enchantow:
Cytuj:
A tam up panie o premii chyba nie grales nigdy na pvp i nie wiesz co to znaczy wbic sie na nowy resp, bo u mnie pomiajac fakt ze nawet ten zalosny resp 3 dragow na ank jest non stop zajety to spawn rate jest taki ze mozna sie poplakac lazac 10 min po respie i nie znajdujac zywego draga. O darashii sie nie bede wypowiadal bo tam poprostu nie mam jak wbic i nie testowalem 3 atk + 4 sqm zasiegu to jest jednak duzo przyjemniejszy exp ale dobra wiesz lepiej, jak profit na dragach z enchantami dobrze uciekajac mozna wyciagnac z samego gp, gorzej ze na 46 lvl z nedznymi skillami nie wyciagnie tam dobrego expa i w ogole nie pojmuje po ciul sie upiera przy tych dragach. Ostatnio edytowany przez Orion_ - 02-08-2009 o 15:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
|
![]() Premia to jest takie nie wiadomo co misiu x]
A nie mowie o respie 3 dragow, zrozum ze na moim swiecie wbic sie na ktorykolwiek resp dragow to jest sztuka, a tymbardziej na te twoje w darashii gdzie sa listy oczekujacych na caly dzien zapisane. Poza tym expiac z royali na dragach, nawet dobrym respie na 46 lvl nie wyciagniesz dobrego expa ani duzej kasy nie zarobisz wiec expienie tam jest moim zdaniem strata czasu i kasy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
|
![]() I widzisz lysy emigrancie z Tajwanu, doszlismy do tego o czym caly czas mowie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2008
Lokacja: W Polsce...
Gildia: Nie czaicie ironi?
Świat: Celesta
|
![]() To widocznie ja mam takiego pecha do spearów, niektórzy na jednym 15 min expią, a mi się w tym czasie 10 złamie(skilli nie mam najgorszych...), w ogóle 1 rs złamał mi się po 1 strzale, to się ucieszyłem. ench~ speary fakt mają tę zaletę, że 1sqm więcej, niby nic, ale na takich Cultach widać różnice.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra temat mozna zamknac bo dyskucja do niczego nie prowadzi a dla wiadomosci obecnie mam 50lvl i ciskam na zombie, nightstalkerach oraz necro na yalahar wiec tam chyba zostane poki co dzieki za info
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |