|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2009
|
![]() Wczoraj o godzinie 19.50 doczekałam się w końcu deleta mojej postaci, na servie x, na którym nie gram. Postać skasowałam dlatego, iż chciałam zwolnić nick i zrobić taką samą postać na servie y.
Zaraz po delecie od razu postanowiłam zrobić nową postać o tym samym nicku i tu pojawił się komunikat "This nick is already use, please choose another name!" coś takiego. Pomyślałam, że zaczekam 24h i może wtedy postać o tym nicku uda mi się zrobić. I tu rozczarowanie, bo minęła doba, a komunikat nadal się pojawia. Zaczęłam się zastanawiać, nad problemem. Może chodzi o ten sam account. Może nie można mieć drugi raz tego samego nicku, na tym samym koncie. Zrobiłam zatem nowe konto. Nic. Dalej to samo. Może zatem chodzi o adres IP, może osoba o danym IP nie może zrobić dwa razy postaci o tym samym nicku? A może trzeba poczekać tydzień, a nie dobę? Może jeszcze więcej? A może chodzi o coś jeszcze innego? Bardzo bym prosiła osobę, która wie coś na ten temat o udzielenie mi odpowiedzi na zadane pytania i wytłumaczenie na czym problem rzeczywiście polega. Z góry dziękuję. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Pełne kasowanie postaci trwa 2 miesiące, odczekaj 60 dni i załóż postać ze starym nickiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Dziękuję Ci bardzo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() @Deletke
Nie do końca się z tobą zgodzę. Kiedyś na jedną z postaci dostałem delet'a i takie tam nie ważne. Od tamtej poru mineło ok. 10-12 miesięcy (zależy jak to liczysz - chodzi o Wrzesień 2008). A nicku nadal nie mogę użyć. A no i nikt takiego nie użył po mnie, oraz nick nie narusza tibia rules, nie ma apostrofów i jest zbudowany z jednago wyrazu ok. 7 liter. Więc dlaczego nie mogę zrobić takiej postaci? !!!!!!!!!!EDIT @Gelt A co powiesz na temat mojego przypadku? Czy możliwe jest, że nie mogę utworzyć postaci o nicku jaki miałem na innym koncie, ponieważ konto zostało usunięte (wraz z postaciami) automatycznie? Bo nie wiem dlaczego po roku czasu nie jestem w stanie zrobić nicku który nie istnieje, ani nie łamie w żaden sposób tibia rules. Ostatnio edytowany przez AF-1 - 18-09-2009 o 18:12. Powód: Zapytanie do Gelt'a |
![]() |
![]() |
#5 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Manual nie gryzie!
Uwaga: Ważne jest, że imiona skasowanych postaci nie mogą być nadane nowo powstałym postaciom przez okres około 6 miesięcy. Oprócz tego, jeżeli chciałbyś usunąć całe konto, musisz najpierw usunąć z niego wszystkie postacie. Po zrobieniu tego, konto zostanie całkowicie usunięte po paru miesiącach w ramach automatycznej procedury. @up Zależy od kiedy liczymy skasowanie konta. Jeśli chodzi o miesiące zawsze były problemy od kiedy faktycznie liczyć.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" Ostatnio edytowany przez Gelt - 18-09-2009 o 18:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Czytałam coś o nickach, ale do tego nie dotarłam.
Sześć miesięcy.. to nie za fajnie. W każdym bądź razie, dziękuję za informacje. |
![]() |
![]() |