|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Mam takie pytanko;d od razu mówię, że szukałem i pytałem na różnych forach bankowych, ale tam bym z tydzień na odpowiedź czekał;s
więc tak. tydzień temu wpłaciłem kasę na niemieckie konto(tak, na pacca), przez bank PKO i dostałem ten świstek (dowód wpłaty). niestety go zgubiłem, a jest mi teraz bardzo potrzebny. czy jest jakaś szansa, że w banku dostanę kolejne potwierdzenie wpłaty (jakiś wydruk+pieczątka, albo coś)?
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja kiedys zgubilem dowod wplaty ( bank WBK) Poszedlem do banku, podalem date i mniej wiecej godzien kiedy to bylo, to mi zrobili/wyrobili kolejny dowod wplaty.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() dobrze przygadasz , zaniesiesz czekoladki to wszystko jest możliwe ;D
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
@ topic: Zrób tak, jak mówi Lord Dreathan. Pamiętaj o wzięciu dowodu tożsamości, ot legitymacja szkolna powinna wystarczyć. Powodzenia. |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Idź do banku, wyjaśnij sytuacje, powinni Ci wydrukować potwierdzenie zrealizowania takiej wpłaty.
No i oczywiście podpisuję się pod Rybą: Cytuj:
|
|
![]() |