|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: White-stok
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
|
![]() Wiec tak przestalem grac moim knightem i mam zamiar zrobic Paladyna.
Otoz moje pytania sa zwiazane ze skilleniem i eq. Wiem wszystko to co mnie nurtuje moze byc zawarte w poradnikach. Ale nie wszystko odpowiada na moje pytania. 1.Ile kamieni kupic aby z 30distance styknelo do 75 distance. 2.Ile mi to zajmie jesli tygodniowe bede gral 10-12h 3.Zna ktoś miejscowe ze slimami,gdzie wogole ludzi nie ma (pisac Priv) Poniewaz miejscowy te ktore znam sa przeludnione wiem mialem knighta ... 4.Do jakich skili skilic na rotach/dwarfach. 5.Na jakich skilach pojsc na slime aby nie wastowac hp i jakie eq minimalne i lekkie ? 6.W jakmi miescie zaczac i do jakiego sie pozniej przeniesc zeby mial zajebiscie blisko do skillenia ![]() Pozdro Jesli mi cos jeszcze do glowy przyjdzie to dopisze ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2008
Profesja: Royal Paladin
|
![]() 1.Ile kamieni kupic aby z 30distance styknelo do 75 distance.
Z 30 do 60 chyba z 600 kamyczków, do 75 może 2k kamyków starczy. 2.Ile mi to zajmie jesli tygodniowe bede gral 10-12h Z 2 tygodnie 3.Zna ktoś miejscowe ze slimami,gdzie wogole ludzi nie ma (pisac Priv) Poniewaz miejscowy te ktore znam sa przeludnione wiem mialem knighta ... Tutaj nie pomogę ![]() 4.Do jakich skili skilic na rotach/dwarfach. 75 dist możesz tam wbić nawet jak na slimach ciężko idzie 5.Na jakich skilach pojsc na slime aby nie wastowac hp i jakie eq minimalne i lekkie ? Tutaj nie pomogę bo nigdy nie skillowałem na slimach 6.W jakmi miescie zaczac i do jakiego sie pozniej przeniesc zeby mial zajebiscie blisko do skillenia ![]() T H A I S |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 09 2009
|
![]() @5.
ja na slimach skillowałem 18 paladynem z takim eq: warrior helmet, blue robe, knight legs, fur boots, platinum amulet, vampire shield, small stones. miałem wtedy jakoś skille 63/55 i było w miarę... slim starczał mi na 30 minut i musiałem zmienić... jeśli masz kasę to kup rh, pall arm, blue legs, steel boots, demon shield/mms, platinum amulet i wtedy skilluj nawet od skilli 40 ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() No spoko poczekam jeszcze na jakies wypowiedzi
![]() Dochodzi pytanie: Jesli wyjde z rooka na ta wyspe island.... to czy jak bede tam skilil to skile leca jak na rooku czy jak na mainie ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2009
Imię: Tarpitt
Gildia: Imperial Templars
Świat: Secura
Poziom: 32
Skille: 63/50
Poziom mag.: 11
|
![]() @up
Jak już wybierzesz profesję, to skille lecą Ci jak na mainie ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2008
|
![]() Ale i tak radzę wyjść na maina bo te skillowanie na tej wyspie to głupota.
Idź do thais na trolle, lecą tam speary, expij i przy okazji skilluj, wbij z 50 dist i idź przyexpić na rotwormy i jak wbijesz 20lvl to kup jakieś eq i nazbieraj z 1k kamyczków, wbijesz z 63 dista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
2. tydzien z kawalkiem jezeli naprawde bedziesz tyle grac 3. hmm pod desertem jakies sa ;o 4.nie radzilbym nie skillic ;d (punkt 5...) 5. http://tibia.pl/poradniki/2393090 tylko shield nie wchodzi ale to nie wielka strata 6.ab ;] / veno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Juz jestem bliski celu (75dist)skille 65/56
![]() 1.Czy z 65 do 75 styknie mi 800 kamieni ?? 2.Czy skille leca szybciej jesli trenie na slime czy jesli trenuja z kolega i dwoma mobami mnie bijacymi ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2009
Stan: Na Emeryturze
Świat: Morgana
Poziom: 10
Skille: 10/20
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
![]() 2.Jak bijesz qmpla i trafiasz go dosc czesto i wala Cie 2 monstery, to jest dobrze ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak kumpel tez mnie bije knight ze skilami 40/40 +
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2009
|
![]() @up
Wystarczy ,ze ty przynajmniej co 30sek zadasz blood hita lub dostaniesz a skille bda leciec wtedy najlepiej jak sie da i nie wazne czy na slime czy na playerze ,bo to bez roznicy |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2009
Imię: Deep Silent
Profesja: Paladin
Świat: Luminera
Poziom: 33
Skille: 75/64
Poziom mag.: 13
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Zastanawia mnie jedno, bo nie widze moze ,a moze nie pisales... ktory jestes lvl ogolnie obecnie... bo radzic byloby latwiej nieco moze imo ![]() Pozdrowionka! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() aktualnie mam 16lvl troche czesto zmieniam slimy co jakies 50minut ale mi styka bo przez twn czas koncza mi sie kamulce i lece do dp po zapasy
@topic Dzieki za odpowiedzi all ![]() |
![]() |
![]() |