|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2008
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Witam,
Szukam osob chetnych do utworzenia guild ktora bedzie zajmowac sie glownie pkowaniem. Sporo myslalem nad utworzeniem owego tematu i wydaje mi sie ze jest duzo osob ktore chetnie wziely by udzial ![]() Oczekuje od kazdego gracza przede wszystkim zaangazowania. Kazdy musi posiadac sprawny mikrofon oraz vt, doswiadcznie oraz checi! Kazda osoba bedzie musial utworzyc postac z minimalnym levlem 32, choc wolalbym aby kazdy mial 45 lvl, najlepeiej postacie magiczne (sorc,druid). Swiat zostanie ustalony po zebraniu wystarczajacej liczby osob, poniewaz biore pod uwage swiaty pvp jak i pvp-enforced. Osoby ktore chcialby wziasc udzial proszone sa o wyslanie pisma rekrutujacego ![]() 1. Profesja 2. Wiek 3. Kontakt ( to wysylamy na pw ) 4. Jaki swiat proponujesz? uzasadnij 5. Doswiadcznie Dzieki za uwage ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 12 11 2007
Lokacja: Ruda Śląska/Bytom
Imię: Elite Malfroy
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 300
Skille: 113/108
Poziom mag.: 10
|
![]() / in
kurwa pięć słów |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Ruda Śl
Imię: Vilshion Drathus
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Świat: Morgana 4ever
Poziom: 171
Skille: 93
Poziom mag.: 20
|
![]() @post
Okej ![]() Jestem za, postujcie wasze propozycje a reszta zajmie sie kolega z posta na samej gorze . Jezeli sie zgramy mozna zrobic super pk team. Moim zdaniem moga byc tylko SORCE i DRUIDZI najwyzej 1-2 knightow a zeby blokowali na defensie :- ) Pallki w sumie tez ale to juz 100+ a zeby w razie potrzeby tez staneli se zamiast knighta w defensie, a takze ladnie buchal z assassin starow. Ostatnio edytowany przez Drathus - 04-10-2009 o 12:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
Stan: Niegrający
|
![]() @up
Muahahha, uważaj bo ci będą wszyscy wbijać 100+ :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem loł lefel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() no...u nas jak chociaz 10 osob wbije 30+ to bedziemy super ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Ustka
Stan: Niegrający
|
![]() Ok, moge wziasc w tym udzial. Co do profesji to sam niewiem, moge robic sorca. Mam 18 lat i 3 letni staz w tibii.
Proponuje nove, mam tam 58 knighta , jednakze bez eq. Nova dlatego, ze sytuacja na tym swiecie nie pozwala h lvlom wbic PZ. @edit O, na Morganie mam już 11 druida, więc jak skołujecie mi backpack, rozge, 30gp line i lopate to moge tam wyexpic 30lv Ostatnio edytowany przez Ametystowec - 04-10-2009 o 20:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2008
Lokacja: Hmm... Polskja
Imię: Zgadnij?
Profesja: Paladin
Gildia: Nazwa to... Nie ma jej;)
Świat: Murgana
Poziom: 22
Skille: cicho
Poziom mag.: 00
|
![]() In
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Witam, posiadamy swoj pk team na eterni, ale niestety duzo osob jest teraz retired i potrzebujemy nowej krwi, wiec jezeli jestescie zainteresowani dolaczeniem do nas to zapraszamy. Musi byc 45+ ms lub ed, Palki 60+ i Knighty 80+
Kontakt gg 8624217 Pozdrawiam Przedstawiciel Pk Teamu na Eterni ![]() |
![]() |