|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
Stan: Niegrający
|
![]() Siema, gram w tą grę już prawie 5 lat, expienie mnie nudzi, nawet pk już też. Nie mam frajdy już z ubijania ekipą 30-50lvl jakiś hlv.
Ostatnio dostałem konto od ziomka, były tam hary różne profy, lvl między 15-20. Postanowiłem się nimi pobawić i popekować. Najlepiej wyszło to na galanie ![]() Dlaczego na galanie? Ponieważ gra tam mało osób i hlv nie latają za każdym 15lvlem tylko by go ubić... Dlaczego paladyni? Spójrzmy prawdzie w oczy, 20kina do pk? Trzeba było by wbić skile 60/60+ a to trochę zajmie. 20 sorc/druid? Summonów nie ma, a frigo hur albo flam hur + wand to jedynie strata manasów, ponieważ wejdzie combo max za 40~. A pall? Ma spiry co znaczy atak z daleka, wbić 15lv i skile 50~ to kwestia 2, no max 3 dni i już wchodzą hity po 30~, może to mało ale 5x30 to już 150, co dla 30lvla jest śmiertelnym zagrożeniem ![]() Organizuje ten team dla funu, tak by się pobawić, są wakacje, nuuudy xd Co o tym myślicie? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: Częstochowa!
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Morgana
|
![]() Ehem,nie grałem na tym serwerze ale moge zrobic jakiegos pallka tylko jest jeden warunek dasz mi troche kamieni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
Stan: Niegrający
|
![]() Z tym to gorzej będzie xd Ziomek ma tam z 5k może, ale 50 dista wyskilować to nie problem xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() hmm, czemu nie może nawet i bym dołączył, ale przydała by się jeszcze przynajmniej jedna osoba, a najlepiej ze 3.
To co mam robić chara-palla? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2009
Lokacja: Las Colinas
Imię: Ernesto Ciza
Gildia: Northside Locos Clique
Świat: Los Santos
|
![]() Pisze sie.
Ale zanim zrobie chara wole sie upewnic ze to dalej aktywne |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Zhiee jest temat zrobiony o infernie,
proponuje połączyć siły mój nick to Ares Jirearon. Zapraszam na inferne Ostatnio edytowany przez Targii - 28-07-2009 o 16:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Napisze Do Ciebie jak będe na tibii. W razie czego to ja i kumpel będziemy grali pallami.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 06 2009
Stan: Początkujący
Imię: Paladin Nobliv
Profesja: Paladin
Świat: Galana
Poziom: 15
Skille: 45/23
Poziom mag.: 2
|
![]() ja sie zglaszam, nick Paladin Nobliv, 15lvl, jestem w ab
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() No ale timing to masz kolego zajebisty.