|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Mam takie lagi od paru dni że jak stoje w miejscu to niemam lagów a jak chce isc to zaczyna mi lagowac a widac ze inni sobie chodza bez lagów czyli tak jagby jak bym mial tylko ja lagi ...
Pomozcie !
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Mam taki maly problem: gdy gram w tibie (^^) po godzinie 16 mam lagi takie ze boje sie na raty chodzic... Czy to jakis vir? Zaznaczam ze to nie jest z kompem zwiazane (ale i tak zabytek
![]() edit: ja mam neostrate 393 wiec lagow nawet w godzinach szczytu nie powinnno byc, a jak pisalem na guild chacie czy tylko ja mam lagi zazwyczaj bylo YES wiec -.-
[modedit]Obrazek 425 px w pionie? Nie uważasz, że to trochę za dużo?[/modedit] Ostatnio edytowany przez Barerujo - 06-01-2005 o 21:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() to zależy od neta , rano nie ma się lagów a w godzinach szcztu są zawailste!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() Kurde! To jasne, że jak jest dużo osób na serwerze to są lagi. Mam 11 lat i to wiem!!! Proponuje wywalić ten temat, bo jest całkowicie bez sensu. Jakby każdy kto ma lagi po 16 pisał o tym temat to by OWION wyglądał tak:
Przyklejone: Stronki, flashe, aviki itp. Przyklejone: Spis programów antywirusowych Przyklejone: Grupy użytkowników Mam lagi Halp Pomuszcie Co mam robić jak mam lagi? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |