|
Notki |
Handel Sprzedajesz? Kupujesz? Czy szukasz ekipy na hunt/quest? Swoje oferty umieszczaj tutaj. |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2009
|
![]() Witam,
mam na sprzedaż domek w ścisłym centrum Carlin - Park Lane 1b. Domek jest o powierzchni 32 SQM, a więc średniej wielkości czyli w sam raz ![]() ![]() Głównym atutem tej chaty są dwie rzeczy: a) balkonik o powierzchni 8 SQM, jest więc 8 kratek żeby się popisać itemkami, wszyscy idący z północnej bramy Carlin do dp muszą zobaczyć twój balkonik ponieważ jest przy głównej ulicy prowadzącej do dp, ![]() b) umiejscowienie przy samym dp, a więc nie będzie to chata gdzieś na zadupiu gdzie nikt nie zagląda i nikt nigdy nawet nie zobaczy co masz w chatce, jest w samym centrum gdzie koło godziny 18-20 zawsze przechodzi multum ludzi, ![]() Cena: Do uzgodnienia, najlepiej msg w grze do Fuli Vopolih. Można też podawać oferty w tym temacie. Polecam ten domek, naprawdę warto go kupić. Każdy domek to prestiż ale ten w centrum miasta FACC i PACC to wyjątkowy prestiż. I to są pieniądze zainwestowane nie tracisz ich! Ja kupiłem ten domek na aukcji na tibia.com i prowadziłem na prawdę długą i ciężką aukcję z 3 osobami. Teraz kończy mi się PACC, a kolejny nie prędko z powodu braku czasu, więc postanowiłem go sprzedać - pieniądze mi się zwrócą. Tak więc pamiętaj: nie wydajesz pieniędzy za domek, które ci się nie zwrócą, możesz stracić tylko miesięczną rentę, która wynosi około 1,5k! Tak więc naprawdę tyle przyjemności, spotkania z przyjaciółmi oraz zazdrość innych graczy jest chyba warta to 1,5k! (licząc 1 miesiąc posiadania domku) Gdy zostanie ci już nie wiele dni PACC po prostu sprzedasz domek = odzyskasz pieniądze za kupno go u mnie. Inne zdjęcia domku: a) Hol w dojściu do domku ![]() b) Park Lane 1b - czyli centrum w Carlin! ![]() c) Główna uliczka od bramy północnej do dp - przy balkoniku ![]() d) Dach nad domkiem, bez PZ (protection zone), a więc można robic np. runki/speary i wracać do domku po food ukryty gdzieś w boxie ![]() ![]() |
![]() |
|