Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Handel

Notki

Handel Sprzedajesz? Kupujesz? Czy szukasz ekipy na hunt/quest? Swoje oferty umieszczaj tutaj.

Opcje tematu
stary 03-11-2009, 13:11   #1
kamil_MAGICIAN
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 08 2009

Domyślny SPRZEDAM DOMEK W CARLIN - CENTRUM Z BALKONEM - 32 SQM PARK LANE 1b

Witam,
mam na sprzedaż domek w ścisłym centrum Carlin - Park Lane 1b. Domek jest o powierzchni 32 SQM, a więc średniej wielkości czyli w sam raz

Głównym atutem tej chaty są dwie rzeczy:
a) balkonik o powierzchni 8 SQM, jest więc 8 kratek żeby się popisać itemkami, wszyscy idący z północnej bramy Carlin do dp muszą zobaczyć twój balkonik ponieważ jest przy głównej ulicy prowadzącej do dp,

b) umiejscowienie przy samym dp, a więc nie będzie to chata gdzieś na zadupiu gdzie nikt nie zagląda i nikt nigdy nawet nie zobaczy co masz w chatce, jest w samym centrum gdzie koło godziny 18-20 zawsze przechodzi multum ludzi,

Cena:
Do uzgodnienia, najlepiej msg w grze do Fuli Vopolih. Można też podawać oferty w tym temacie.

Polecam ten domek, naprawdę warto go kupić. Każdy domek to prestiż ale ten w centrum miasta FACC i PACC to wyjątkowy prestiż. I to są pieniądze zainwestowane nie tracisz ich! Ja kupiłem ten domek na aukcji na tibia.com i prowadziłem na prawdę długą i ciężką aukcję z 3 osobami. Teraz kończy mi się PACC, a kolejny nie prędko z powodu braku czasu, więc postanowiłem go sprzedać - pieniądze mi się zwrócą.

Tak więc pamiętaj: nie wydajesz pieniędzy za domek, które ci się nie zwrócą, możesz stracić tylko miesięczną rentę, która wynosi około 1,5k! Tak więc naprawdę tyle przyjemności, spotkania z przyjaciółmi oraz zazdrość innych graczy jest chyba warta to 1,5k! (licząc 1 miesiąc posiadania domku) Gdy zostanie ci już nie wiele dni PACC po prostu sprzedasz domek = odzyskasz pieniądze za kupno go u mnie.

Inne zdjęcia domku:
a) Hol w dojściu do domku

b) Park Lane 1b - czyli centrum w Carlin!

c) Główna uliczka od bramy północnej do dp - przy balkoniku

d) Dach nad domkiem, bez PZ (protection zone), a więc można robic np. runki/speary i wracać do domku po food ukryty gdzieś w boxie
kamil_MAGICIAN jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania