|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() A wiec tutaj wrzuce wszystkie grafy ktorych uzywalem/uzywam/ w moim Fake story.
Umieszcze tu nawet takie ktorych nie uzylem i nie uzyje. Nie umieszcze tu Gostkow ktorych jeszcze nie uzylem. W tym temacie bede umieszczal wiecej grafik. Wiecej jest pare postow nizej. Zaczynamy! Tego gostka nie uzylem w Fejku. Po prostu zrobilem na nim ta tarcze. ![]() Ah, te stare czasy... piksel po pikselu ![]() ![]() ![]() Elf Arcanist Armor Stile ^^ Hehe, to tez piksel po pikselku ![]() ![]() Tutaj mamy Elf Wathmeny ![]() ![]() ![]() Tutaj po prostu wiekszosc wrzucilem... Nie chcialo mi sie wszystkiego Hostowac... Tutaj sa rzeczy ktorych nie uzylem w fejku i nigdy nie uzyje... np ta Zielona tarcza to z nudow zrobiona... ![]() No i ostatnie... nie mam pojecia po co ja to zrobilem... ![]() I teraz na koniec pare informacji: W przeciagu paru dni bedzie nastepna czesc mojego Fake story! Tylko narazie COMMENT PLX! A te grafy tutaj. nie bylem jeszcze taki dobry jak jestem teraz ^^. A wiec nastepne ktore umieszcze beda o wiele lepsze (bedzie to dopiero po nastepnej czesci, bo nie publikuje moich graf przed dania ich do fejka). I jeszcze jedno: OD DZISIAJ JESLI CHCESZ UZYC MOICH POTWOROW MUSISZ SIE SKONTAKTOWAC ZE MNA PRZEZ GG/PM! Jesli zobacze ze ktos ich uzyl przed zapytaniem sie mnie, od razu edytuje tego posta i nie ujrzycie wiecej moich grafik (no, w fejku tak). Jedyna osoba ktora moze uzywac moich potworow to Dark Sven, bo on juz ich uzyl (niektore osoby tez moga, wiecie kim jestescie =) ). Comment? ![]()
Czy zrobie comeback? Nie zrobie raczej... ale na forum bede ^^. Old time fake roxior. Ostatnio edytowany przez Baradax - 28-10-2005 o 18:34. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Podoba mi sie ten ostatni(najbardziej) ale reszta tesz dajna more plx!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chgcesz anc moja opinie? ok a więc zaczne tak
Nie jest najgorsze lecz te 3 ostatnie na tym dużym obrazku nie są za ładne...niestety musisz jeszcze TROCHE poprawcować... życze szczęście (sam bym nie zrobil lepszych ![]()
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Heh, dziwne, wiekszosci sie najbardziej podoba wlasnie ta (jesli ci chodzi o ta zlota). Jak juz mowilem, te ktore dam niedlugo sa o NIEBO lepsze od tych. Niestety na razie zadnych nie pokaze ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Całkiem dobre przeróbki. Doradzałbym jednak robienie nowych, własnych stworków, robionych kompletnie od podstaw. Na pewno takie prace byłyby lepiej oceniane.
![]()
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Chyba że chodzi o te które już widziałem... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Świetne... Jak już kiedyś mówiłem uwielbiam Ranger'ów Faramira, a Ty przedstawiłeś uch bardzo dobrze...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() Jak zauważyłeś próba zrobienia lorda szkieleta, rzeczywiście nieudana
![]() Te co są źle, to chyba wiesz, ja się chcę czepnąć orca archera. Od przodu kołczan wygląda jakby był mu wbity w plecy ![]() A ten złoty gościu z niebieską pelerynką, to zainspirowanmy Herosami 2? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Ehh to jest świetne.Zadałeś sobie tyle trudu żeby mnie nauczyć cienować, ale wiesz jak ja ciężko kapuje nie? xD Szkoda, że ja takich nie umiem>
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Prosze bardzo...
nowe grafy. ![]() Spowodu przerwania prac nad Middle-Earth's Hope nie bedzie juz wiecej graf. to sa ostatnie ktore umieszczam w tym temacie.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Fajne te graficzki.Tylko zje..e jak przerwiesz MEH to pojade tam do ciebie i cię zabije!!MI EVUL MASTER KNAJT PLAX!!I KILL U FROM MAJ UŁE!!
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2005
|
![]() mi się nie podobają, jakieś takie schizowate są :/
(\_/) (O.o) (> <) pomagam zapanować nad światem, skopiuj tego króliczka do swojego podpisu aby się dołączyć!! MUHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!!! \,,/d-.-b\,,/ to jest ziomal, pomagam mu nakłonić ludzi żeby słuchali Hip-Hopu i Rapu. Skopiuj go do swojego podpisu jeśli chcesz pomóc i lubisz Hib-Hop i Rap Cytuj:
http://webplus.d8b.pl/comp/forum/index.php?idm=8089 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Wiesz jak tak czytam twoje inne posty, i tak zauwazylem ze tobie sie nic nie podoba -.- Zawsze jestes niezadowolony. Edit: No wlasnie, jesli sa takie ''zle'' to zrob lepsze... @Norah Sam wiesz czemu Meh przerywam... Ps. Fajny Av masz ![]()
Czy zrobie comeback? Nie zrobie raczej... ale na forum bede ^^. Old time fake roxior. Ostatnio edytowany przez Baradax - 13-11-2005 o 14:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Domek :)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Neoliquirius...
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna...
Poziom: nvm
Skille: 10/10
Poziom mag.: 17
|
![]() Mi sie podobaja ;] Oczywiscie nie wszystkie, nie bylbym wtedy soba, a wiec na przyklad nie podoba mi sie ten niebieski ork (ork?). Widze, ze lubisz WP ;p Fajni rangerzy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Bardzo fajne prace. Nowy fake murowany. Przeróbki bardzo dobrej jakości, nie to co moje pierwsze stworki.
![]()