|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam, zainstalowałem Nortona i przeskanowałem nim lapa .... wykryło mi 4 syfy 3 trojany i 1 spyware i teraz pytania.
1) Czy to sa keylogery? 2) Czy są groźne? 3) Jak je usunąć? Gdy kliknolem po skanowaniu w usuń to nie usuneło i cos tam było żebym wszedł na strone Nortona i coś tam zrobił jednak nie znam dobrze angielskiego i nie wiem bardzo co tam zrobić (jeżeli ktoś by miał czas pomóc, napewno bym go wynagrodził) 4) Dlaczego ComboFix, Hijackthis nic nie wykryły??? I o to scren... ![]() @Jeżeli zły dział proszę o przeniesienie... Czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() jak usunac nie mozesz to w kwarantanne
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2009
Lokacja: Londyn
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Azura
Poziom: 58
Poziom mag.: 48
|
![]() skoro nie amsz takiej opcji to sciagnij Antivira ( czerwona parasolka )
skoro Ci pisze ze poziom zagrozenia jest wysoki no to sie nie xzastanawiaj czy to keylogger czy nie tylko jak najszybciej sie pozbac tego hujstwa przeskanuj jeszcze raz kompa jesli czysty zmien passy ( na wszelki wypadek gdyby to byl keylogger ) ,,,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2009
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
|
![]() Antywirusy nie wykrywają keyloggerów. Jeśli Hijakthis niczego ci nie wykrył, to keyloggerów nie masz.