|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2009
|
![]() Witajcie! W tym temacie wszyscy członkowie gildi Dark Olymp będą wklejać swoje screeny
![]()
Mój temat ze zdjęciami Mój lepszy temat ze zdjęciami ![]() ![]() ~Eless Ciekawostka od Eless'a:Napisz na kalkulatorze (ręcznym nie w kompie) liczbę 55373 i obróć go o 180stopni i przeczytaj przeczytaj ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2009
Lokacja: Karpacz
|
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Łapcie moje screeny
No, już można robić chary ; ![]() A tutaj wielki rajd noobków na rooka i Santiago ; ![]() 1 fala noobków na ten server to była xD komentujcie ;d A oto pierwszy bear room quest na servie, niestety jak wyrąbaliśmy dziurę pickiem to noobki się do niej rzuciły i zdobyły keye. Ale i tak byliśmy first! ![]() ![]() (pff... cos sie screen rozj*bal ale np. xd) PS: Zapraszam do Dark Olymp. Pisać do Rafciox xP Chodzcie wszyscy do mnie, będziemy rządzić tym servem xD
Mój temat ze zdjęciami Mój lepszy temat ze zdjęciami ![]() ![]() ~Eless Ciekawostka od Eless'a:Napisz na kalkulatorze (ręcznym nie w kompie) liczbę 55373 i obróć go o 180stopni i przeczytaj przeczytaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() No nice ja sie wylogowałem i niemoge zalogować na passy wogóle ;/
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Kurde,proboj xdd
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() troche kijowa nazwa ae sie moze zapisze ;d narazie 67 w kolejce.mozna liczyc na jakies eq?
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pepeszka i jak tam logowanie?
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Pepeszka.. - 17-11-2009 o 21:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2009
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bakuseq
Gildia: Illmatic _/
Świat: Nerana
Poziom: 224
Skille: 107/75
Poziom mag.: 26
|
![]() Pepeszka,jaki nick w grze?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() 1 w kolejce i sie cos zawiesilo i tylko connecting to game world. przez 5 minut. chyba se daruje ten server i tak nie ma co grac na nonpvp jak se chary poprzenosza
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
![]() |