|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() 6155060 (20:01)
Natychmiast wykasuj GG na interii podaja iż rozesłane zostały programy gg i łańcuszki z wirusami trojan, i love you i innymi!! To nie żart!!Ocal tez innych!! Dr.Unknown (20:01) SPIER.DA.LAJ~ Dr.Unknown (20:01) to jest jeden z tych łańcuszków chyba'-.- 6155060 (20:02) kuwa nie to nie 6155060 (20:02) juz se rób formata Dr.Unknown (20:02) cipe 6155060 (20:02) jak nie wierzysz!!!!! Dr.Unknown (20:02) baj, baj ------ Kiedyś jeszcze inny wmawiał mi, że gg będzie płatne od pierwszego i żeby wysyłać ten łańcuszek na znak protestu'-.- Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 01-11-2004 o 20:09. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() ok dwa lata temu dostalem
Nasza córka jakastam (tutaj imie) umrze ! potrzebujemy bardzo rzadkiego typu krwi! pomoz nam! Rozeslij wszystkim ten lancuszek bo corka umrze nam w pzreciagu 2 miesiecy! I jakies cztery dni temu to samo -.- Nie powinna juz umrzec ? -.- W ogole to *******a jest.. Ja to olewam, a jak pisze cos "umrzesz" albo "nieszczesliwie sie zakochasz" to ja odpowiadam "Ahh, tak mi smutno ![]() W ogole to jest gowno blokujace tylko serwery gadugadu -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Krzesło przy kompie
![]() |
![]() To jest idiotyczny łańcuszek SRANIA NA ŁAŃCUSZKI. Jeśli srasz na łańcuszki szczęścia, wyślij ten łańcuszek wszystkim (łącznie ze mną). Jeśli wyślesz go 5 osobom - nic się nie stanie. 10 osobom - nic się nie stanie. 15 osobom - też się nic nie stanie. 20 osobom - zgadnij, co się stanie. 666 osobom - też się, k***, nic nie stanie! Otóż to: nic się, k***, nie stanie! Ania nie wysłała łańcuszka i nic się jej nie stało, Adam wysłał łańcuszek i nic mu się nie stało. Romek nie wysłał łańcuszka i przejechał go tramwaj, ale nie wiadomo, jaki był tu związek z łańcuszkiem!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() ja tez lancuszkow nie lubie ale ten lancuszek srania na lancuszki jest bardzo fajny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
|
![]() Nie, plx !!11! nie
![]() A serio to każdy, chyba że to kumpel dla jaj chce pokazać co mu przyszło, kto wysyła do mnie łańcuszek ma najpierw ostrzeżenie, a potem Ban [czyt. zablokowanie, hail moderatorom z pewnego forum, którzy wyrobili u mnie skrzywienie ![]() @łańcuszek srania na łańcuszki: znam go, był w CDA chyba, brechtałem za pierwszym razem. ![]() Ostatnio edytowany przez Hedroxx - 01-11-2004 o 20:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Hmm, ja rowniez kocham te lancuszki. Mam gg juz od ponad roku i zdazylem je naprawde znienawidziec. Prawie codziennie jak wlaczam gg to 4 dostaje...
Powtarzam ludziom, zeby skonczyli z tym przesylaniem. Oni ok, spoko juz ine bede...A nastepnego dnia wlaczam i znowu...
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Chrzanów
![]() |
![]() mnie najbardziej bawi lacuszek "uwaga za 2 dni gg bedzie platne jak nei chcecie zeby bylo platne wyslicie esemsa na 7*** albo wslicie do 10 nastepnych osob"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Lidzbark
![]() |
![]() po pierwsze... nienawidze lancuszkow!!!
ale jeden mi sie spodobal z tych milionow... Szklanka wódki (250 g) zabija około 1000-2000 komórek nerwowych w naszym mózgu. Komórki nerwowe się nie regenerują. Ludzki mózg składa się z około 3 miliardów komórek nerwowych, z czego używamy na co dzień około 10% z nich. Zatem około 2,7 miliarda komórek są nie potrzebne. Szklanka wódki zabija 1000 komórek nerwowych. Człowiek może bez obawy o swoje zdrowie wypić 2 700000 szklanek wódki. Przeliczamy: 1 butelka (750 g) = 3 szklanki, zatem 2 700 000/3 = 900 000 butelek. Zakładając że maksymalny wiek przeciętnego alkoholika wynosi 55 lat, a zaczyna on pić, powiedzmy mając 15 lat, to mamy 40 lat stażu. Przeliczamy lata na dni: 40 * 365 = 14600 dni picia. Jeżeli możemy wypić 1 080 000 butelek bez obawy o nasze komórki nerwowe to: 900000/14600 = 62 butelki wódki dziennie. Wniosek: Aby umrzeć z braku komórek nerwowych musielibyśmy pić po 20 butelek wódki na śniadanie, 20 na obiad i 30 na kolację.... -> podaj dalej zeby ludzie wiedzieli jak pic, niech ustawa o trzezwosci nie ma szans na bycie
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
CUUDOO stary rzadzisz !!!! taki++++++++= dla ciebie ^^ tramwaj...omfg ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Nikt ważny
|
![]() Kiedy do mnie ktoś przyśle taki łańcuszek to grzecznie zwracam się do tej osoby z tekstem typu:
"Kufa, jeszcze jeden łańcuszek do mnie wyślesz to dodam cie do listy zbanowanych a twoj numer gg rozpowszechnie na jakiejs stronie z anonsami erotycznymi z dopiskiem (Jaś, lat dwanaście, lubi innych chłopców)." Łańcuszki to coś, czego w gg nienawidzę najbardziej ^.-
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() A ja znam najlepszy sposób. Każdemy kto wyśle ci łańcuszek podajesz link www.b.wazne.prv.pl i dajesz bloka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() My kochac lancuszki!
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Lancuch sr... na lancuchy jest 100 razy smieszniejszy gdy sie zamieni 'przejechal' na 'zapier.dolil' po prostu z bracikiem brechtalismy sie z tego kilka dni
![]() Raz zdenerwowany lancuchami wyslalem wszystkim osobm od ktorym dostalem lancuszek swoje wlasne debilne rzeczy, tj lancuszki wymyslane na poczekaniu 0_o wymyslenie debilstwa i dodanie na koncu wyslij do wszystkich nie ejst trudne ![]() A, byl jeszcze jeden fajny lancuszek, o Wiesku... Nie pamietam dokladnie, ale lecial jakos tak: Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() Taaa... Ja kiedyś dostałem taki łańcuszek:
TO jest pieprzony łańcuszek. Wyślij go komukolwiek to obije ci ryj, . jeśli wyślesz go pięciu osobom to zabije twojego psa. Jeśli 10 osobom to utne ci pałe i powiesze nad lóżnkiem jako talizman, 15 osób wybije ci oczy, 20 osób wsadze ci łyzeczke do kawy w dupe, wszyscy którzy masz na gg to zabije twoją matkę, babcie, dziadka i spale twój dom. LOL ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() mi sie qfa te lancuszki znudzily po drugim
![]() tak sie wqurwilem bo z nudow zacząłem czytac to skonczylem pol godziny pozniej ![]() OMFG WTF i doing??? nie dosc ze stracilem pol godziny to i tak nic z tego niewyszlo bo poco są w koncu łańcuszki ![]() zeby pożądnym obywatelm Dupe truc ![]() Ostatnio mialem taką technike ze blokowalem wszystkich co mi lancuszki przysyłali. w ten sposób mam 2 osoby na liscie ![]() -siebie -ciemne dropsy.
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() A ja dostalem bardzo fajny łańcuszek:
Ziemniaki pozdrawiają buraki. Wyślij to wszystkim z twojej listy jeśli nie chcesz być burakiem.
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
o co biegac w ten lancuszek nie wiedziec smieszne ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Lidzbark
![]() |
![]() omg
to moze byc offtopic ale w koncu to jest o GG ![]() mianowicie kumpela ma calkiem fajny status ![]() "myślisz że możesz zrobić wszystko?? to trzaśnij drzwiami obrotwymi" ![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |