|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio zastanawiałem się, do jakiej grupy by tu jeszcze spróbować się dobić. Ale nie znalazłem żadnej dobrej dla siebie (no, może poza propozycją programmers - w chwili pisania tematu kilka pozycji niżej), więc postanowiłem zaproponować nową. Szczypiorniak, czyli grupa zrzeszająca fanów tego szlachetnego sportu, jakim jest piłka ręczna (szczypiorniak).
Co wy na to? Liderem mógłbym być ja, ewentualnie jeszcze z jedną osobą. Jeżeli będą chętne osoby, o wyślę PW z podaniem do Droma, a jak nie będzie to nie. Bo po co? Więc wyrażajcie swoje opinie. @down: ohh.... Czyli to nie ma sensu?
![]() Ostatnio edytowany przez Nikast Shynix - 07-09-2006 o 18:39. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() byla chyba kiedys taka grupa, i umarla, nie bylo tam poprostu o czym pisac.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Stary jestem ZA!!!! Pilka ręczna to sport ktory kocham
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() No widzisz, ja też bym chciał ;] Ale najpierw muszą być chętni, żeby ta grupa mogła powstać...
![]() |
#6 |
Fallen Angel
|
![]() Obawiam się że wsród przeciętych fanów tibi to jedyna forma celowania czegoś w coś ogranicza się do korzystania z run, dlatego kiepsko widzę perspektywy działania takiej grupy, szczególnie że piłka ręczna nie jest specjalnie popularym sportem w naszym kraju.
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() gangrell-jestem_super-a_oni_wszyscy_sa_debilami co ta pozycja moderatora z toba zrobila lol~~ btw nie lubie siatkowki, zeby nie bylo offtopu;]
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() rotfl
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Chcecie,to róbcie.Nie mam nic przeciwko.Ale to jest skazane na porażkę,jestem tego pewien.Wymień mi z 5 tematów,które by tam był nie licząc powiedzmy jakiś mistrzostw świata?
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() No więc widzę, że to nie ma najmniejszego sensu. Pięć tematów? Teraz jestem zmęczony i cięzko mi się myśli, ale nawet jakbym napisał, że komentarze do meczy, sylwetki szczypiornistów, najbliższe mecze, wyniki, zestawienia, zespoły, to by to coś zmieniło?
![]() |
#12 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
|
![]() IMHO to forum musiałoby mieć jakieś perspektywy na rozwój. O ile np. piłka nożna jest jeszcze popularna i daje możliwości tworzenia wielu tematów i dyskutowania o wielu rzeczach, to inne sporty... nie bardzo. Szczerze wątpię, żeby znalazłaby się jakaś konkretna grupa zapaleńców, którzy potrzebowaliby oddzielnego forum do wymieniania poglądów...
#13 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#14 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 104
|
![]() Bez przesady... Juz grup i tak jest za duzo, czekam az umra wszystkie smiercia naturalna
![]() |
![]() |