|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() No więc długo nie grałem w tibię. A teraz znów chcę zacząć i zastanawiam się którą profesję wybrać. Sorca czy druida. Która byłaby lepsza na start na serwerze pvp. Kiedyś grałem druidem to było naprawdę fajnie , hydra hunty , expienie z visa na vampirach czy chociażby robienie uhów przed depo
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() zdecydowanie pala
|
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2007
Lokacja: a huj ci do tego
Stan: Niegrający
Imię: huj ci na imie
Profesja: Royal Paladin
Gildia: a huj ci do tego
Świat: a huj ci w dupe
Poziom: big
Skille: hoho
Poziom mag.: ..
|
![]() sorc bo jest lepszejszy, a drut sax
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() @up
czemu? ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Profesja: Paladin
Świat: Isara
Poziom: 40
Skille: 77+/62+
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Ja bym sie wachał między palem a sorcem. Druid nie wchodzi w gre jedyna jego zaleta to exura sio.
Sorcem na początku ciężko ale potem to już sama przyjemność grania tak od 40-50 lvl z jednym haczykiem...Na Paccu ;] Palladynem dobrze sie expi n faccu (jak ma sie dobre skille ofc) a paccu jeszcze lepiej dochodza czary ofensywne + możliwość robienia enachted spearsów. Ogólnie wg mnie na pacc sorc na facc paladyn.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() nie wracaj do tego syfu, powaznie.
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. |
![]() |
![]() |