|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Royal Titan
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 105
Skille: 95+
Poziom mag.: 18
|
![]() Witam. Jestem z Harmonii i gram od 2 miesięcy okolo (najpierw gralem knightem ale mi sie znudzilo) (nick to Skrobeq)
Swoje zdjecia moga wrzucac rowniez kumple, tj. Bamasadin, Avanus Sworder Najpierw oczywiscie zaczelo sie od skillowania: ![]() ![]() w trakcie skillowania poznawalem kumpli ![]() ![]() końcowy efekt) ![]() Teraz zostal mi juz tylko exp ![]() po kolei: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tutaj padłem w trapie ;/ wiec lev sie powtarza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i w końcu 30 lev ![]() I znowu dead- tym razem miss click na gs ![]() Ale potem znowu lev: ![]() ![]() Tutaj cos, co mnie zaskoczyło , a więc 7 dniowy pacc gdzie raczej robilem questy niz expilem w trakcie pierwszej podrozy wyladowalem na Goromie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tutaj zrobilem Pirate outfita ![]() ![]() a także 1st Arena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Potem Paradox Tower Quest: ![]() niestety koniec pacc ;/ ![]() ![]() ![]() Tutaj zaczęła sie naprawde długa, nudna przygoda ze skillowaniem: Najpierw Dist: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i Końcowy ![]() Advance w Shieldingu nie będę wklejał wszystkich. tylko końcowy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ciąg Dalszy
![]() Mlev mam słaby gdyż nie używam potionów w trakcie polowań: ![]() ![]() ![]() ![]() Mad Mage room z kumplami: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Update... ![]() i mój best hit: ![]() Przed Update o Foxie nie ma co marzyc: ![]() Po update każdy ma szanse ubić Horned Foxa. wystarczy zabić tylko 5 tys. minotaurów.... Dla Chcącego nic trudnego. przy 150 minosach na liczniku spotkałem swojego Foxa ![]() ![]() ![]() Sprzedany aż za 900k gdyż już cena spadła do 500k A co do bossów to w trakcie wyłączenia harmoni zalogowałem sie na rookstayera na honerze: ![]() i na koniec świeżo wbity lev z nowym eq ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 10 2008
|
![]() No bardzo ladny temacik
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Secura
|
![]() Bardzo fajne screeny no i gz advanców
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2008
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Paladin
Świat: Danera
![]() |
![]() Grasz 2 miesiące i tyle kasy? Mówię o tym przed Horned Foxem.
Bardzo ładne skile. Masz wytrwałość ![]() Dawaj teraz jakieś hunty, trochę akcji ^^ Ciekawie sie temat zapowiada ;] BTW. Moim zdaniem mógłbyś przycinać screeny, duzo fajniej się ogląda. Ostatnio edytowany przez puci91 - 10-07-2009 o 13:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kasy mialem duzo bo kupowalem i sprzedawalem itemki i ubijalem boty
![]() ![]() ![]() Ciag dalszy screenow.(jak mam przycinac?? mam pasek obciac?) Caly quest solo, od poczatku do konca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i tutaj boss ![]() ![]() Fart z lootem ![]() ![]() i mlev ![]() 2 Lefelki ![]() ![]() 82 Dist ![]() i na koneic Kolejna Esmeralda ubita ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2009
Lokacja: Stanisławice
Imię: Dramil Valon
Profesja: Knight
Świat: Unitera
Poziom: 12
Skille: 55/53
Poziom mag.: 2
|
![]() No ładnie sellnołes ringa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() ladnie , duzo advencow itd oby tak dalej
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2008
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Paladin
Świat: Danera
![]() |
![]() Źle mnie zrozumiałeś z tym przycinaniem, zrób screena, otwórz go np. paintem i wytnij to co chcesz np pokazać, np. sam awans, hit jakiś czy loot, ale jeśli ma Ci nie wyjść to lepiej wklejaj normalnie
![]() Muszę powiedzieć że screeny rewelka ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() esmerald jak narazie ubilem 8 a potrzebuje 25
![]() ale zacnzijmy od czego innego. Zapomnialem wkleic screenow z b legs quest ![]() ![]() ![]() Stwierdzilem ze nie bede wrzucal wszystkich screenow z Esmerald bo to nudne bedzie ![]() A teraz juz nowsze Screeny ![]() ![]() ![]() ![]() 14mlev ![]() ![]() Loot z hydr /(tylko ja i 90 ed , bez blokera bo lepiej ![]() ![]() i Screen z mojego druidka :d ![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2009
Lokacja: Jawor
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Woooh!
Co za dawka screenów, to mi sie podoba ;D Gratuluje 60 lvla Gratuluje 14 m lvla (troszke maly ale jest git) Gratuluje 82 dista Screeny super!! Mam pytanie.. Mianowicie jakie hity walisz z tym lukiem z onyxów na 84 skillu (masz wkoncu Pally arma), oraz czy hity sa lepsze/gorsze niz z rs / enchantów?
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobre. wikia mowi ze onyx arrowy sa takie same jak power bolty, a od tego luku lepszy jest tylko arbalest i te lepsze, modified xbow jest gorszy, czyli do 75 lvla najlepiej uzywac onyx arrow+ composite hornbow. dzisiaj walnalem besta w hydre za 313
![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2009
Lokacja: Jawor
Stan: Na Emeryturze
|
![]() No dawaj dawaj z tymi fotkami ;p
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2009
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Empera
|
![]() ale mi sie nagle pallkiem grac zachcialo
Gratz screenow gogo 500 lvl |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2009
Lokacja: Gliwice
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
![]() |
![]() Gdymy nie te nose ring to klepałbyś biede a foty nie byłyby takie fajne ;p
Ale tak to fajnie ;p Idź klepaj coś lepszego niż te raty ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() nowa porcja screenow
![]() Nie klepalbym biedy bo bez nose ringa mialem 600k, teraz na paccu zarobilem jakies 400k w sumie to nie jest tak zle ![]() Najpierw Adv Lvl ![]() a tu loocik z tych hydr ![]() ![]() I dalej Lev ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz Troche Adv w skillach Dist 83 ![]() 84 ![]() Shielding 70 ![]() Magic Lev 14 ![]() i wypragniony 15 (Sd Powah) ![]() W miedzy czasie zrobilem Brotherhood Outfit zeby sprawdzic czy druidem tez dam rade ![]() No i Lev (prawie jak High Lev) ![]() Screeny z druida Dreamers challange Quest (wieze zabraly mi 180 many lacznie ![]() ![]() Outfit ![]() i 25 lev ![]()