![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2009
|
![]() http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=f9yvx1p506liiaek
Zastanawia mnie tylko o jakim to szacunku mowi Zarrion na koncu filmiku. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Krajzel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Filmik strasznie długi i za..ście nudny. Do tego dochodzą irytujące teksty kamerującego. Nie polecam, szkoda czasu na taki syf. Jeżeli macie jakiś problem to nie można wypowiedzieć wojny i bić się normalnie? Taki film z pewnością byłby ciekawszy.
Ostatnio edytowany przez Krajzel - 05-12-2009 o 12:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Takiej komedii to ja w zyciu nie widzialem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2008
Lokacja: Leszno
Stan: Początkujący
Imię: Soulship
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 11
Skille: 11
Poziom mag.: 1
|
![]() Po chuj takie gówno wstawiasz pamprze, ja pierdolę _/
"Klasyczne pytania po retardzie Witam wszystkich Po długim retardu, postanowiłem trochę wrócić do Tibi. Mam oto dwa pytania (tak szukałem, znalazłem ale trudno jest mi podjąć decyzję)" http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=223908 Koks ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2008
Profesja: Sorcerer
|
![]() Serdecznie gratuluje zrobienia z siebie idioty, i pokazania jak bardzo niski poziom soba reprezentujesz.
Apropo trapowania przejscia- nie było ono blokowane po to zeby nie uciekli, tylko zeby potworki sie nie przerzucaly na mojego druida. A wlasnie - jeszcze jedno. Lepiej zaopatrz sie w wieksza ilosc ghp ( nie mówiac juz o uhp ), bo nastepnym razem jak mi sie wpierdolisz na respa to z pewnoscia juz tego nie przezyjesz. Ostatnio edytowany przez Zarrion - 05-12-2009 o 15:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 10 2008
|
![]() no i co kretynie? wjebales sie,liczyles ze twoja chujowa ekipa ma jakas wladze i to wystarczy zeby zarrion wyszedl? jestes doprawny naiwny i zaskakujaco tepy,co juz zreszta udowodniles kiedys probujac ubic mnie i samemu prawie padajac-zreszta,kto tu lurowal,kto zgrywal kozaka w 10?
wpadlem,zobaczylem jaka sytuacja i dalem xloga bo po upie to sobie mozesz kozaczyc. osmieszaj sie dalej,zdechniesz kiedys i tak. Cytuj:
uwazaj bo takie nieogary przyjma ci wojne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Imię: Michael'Destroyer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Pink Sisters
Świat: Nerana
Poziom: 12
Skille: 69
|
![]() Nie obrażajcie tego użytkownika, ja jestem tutaj. ;]
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Czekam już rok..., ale mamy czas. ;] Może akurat kiedyś na mnie trafisz gdy będę miał kicka. ![]() Czekamy na interesującą propozycję... powiem Ci w tajemnicy, że gildia Riki Tiki szuka kolegów, aby rozjebać pinków. Może czas na nowe przyjaźnie? ![]() Pozdrawiam, ten popierdolony noob. @down Ja tego nie powiedziałem. ![]() Ostatnio edytowany przez Michael91 - 05-12-2009 o 18:17. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 09 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |