|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
|
![]() Mam dosyć dziwne pytanie, czy w Edron mozna kupić czary "standardowe" typu Light, Find Person czy HMM. Pytałem się wielu znajomych ale nikt nie był pewien
![]() Jestem na rooku i nie wiem czy opłaca mi się iść na Edron ponieważ nie będę mógł kupić czarów na 0 mlv a szkoda mi marnować GP których i tak mam mało ![]() @Khazad Wielkie dzięki @Raul Nie wiem za bardzo o co ci chodzi, może o "...iść na Edron...", jakoś mnie nie pasuje wstawić tam "w" zamiast "na" Ostatnio edytowany przez Xelloss Mettalium - 09-01-2005 o 16:59. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() pierwsze pytanie czy masz pacc? jezeli nie masz to nie bedziesz mial mozliwosci sie tam dostac. jezeli chodzi o czary to raczej nie ma wszystkich tam
edit: 14:16 Zoltan: I have some very powerful spells: 'Energy Bomb', 'Mass Healing', 'Poison Storm', 'Paralyze', and 'Ultimate Explosion'. 14:16 Gundralph: I have 'Ultimate Light', 'Soulfire', 'Magic Wall', 'Cancel Invisibility', and 'Undead Legion'. Are you interested? 14:17 Ursula: I have 'Conjure Bolt', 'Animate Dead', 'Envenom', 'Heal Friend', 'Desintegrate', 'Poison Bomb', and 'Strong Haste'. Which one doyou want to learn? 14:17 Puffels: I have 'Magic Rope', 'Levitate', 'Haste', 'Berserk', 'Force Strike', 'Energy Strike', and 'Flame Strike'. niestety nie ma tam zwyklych czarow... Ostatnio edytowany przez khazad - 09-01-2005 o 14:17. |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Zwykłe czary są na Darashi, tam też można nieźle expić.
Btw, raz piszesz w Edron, raz na Edron. Zdecyduj się w końcu. -.-
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |