|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 102
Skille: 81/76
Poziom mag.: 7
|
![]() Elo mam pytanie ile potów, run itp. wziąć na ob ?? Biorąc pod uwagę, że praktycznie w każdym momencie będę atakowany lub to ja będę atakować. Char to przypuśćmy 80+ ed/ms.
Podajcie co kupić i w jakich ilościach...
Wspieram akcję: "Piszemy poprawną polszczyzną." Ostatnio edytowany przez Tibinosss - 24-10-2009 o 22:37. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2009
Lokacja: Eudezet
Stan: Usunięty
Profesja: Elder Druid
Gildia: Vea
Świat: Titania
Poziom: 128
Poziom mag.: 70
|
![]() Dla Ed / Ms.
Ja brałem : 300gmp , 200sd , 15 parali , bp m walli , 2 runki Soul Fire , some Ssa , 1 Time Ring , energy Ring , F bombe. Pasuje Ci taka odpowiedź ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arashi/KoA
Świat: Thoria/Aldora
![]() |
![]() @up
Dobry zestaw ale jeszcze z 1BP Uhów ; )
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2009
Lokacja: Sverige
Stan: Na Emeryturze
|
![]() W dzisiejszych czasach uhy nic nie daja, szczegolnie dla takiego lvla
Spam manapot + exura gran |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() -------------
Moja propozycja: 3BP of SD - 180 strzałów 300 GMP - w zupełności wystarczy (tutaj się zgodzę z przedmówcą) 5 Paraliz run BP Magic wall 5 Fire Bomb 5 Desto fildów 10 wild growth BP UH 5-10 GFB (przydaje się walenie w tłum wrogów) Vial of blood - jeżeli walczycie w okolicach POH Holy Tible - jw Vial of Oil - jw Line Łopate Maczete ? xD Bp - Stone skinów Niski lvl (80) wiec z 5 Time Ringów BP energy ring - nie są drogie <lol> EQ - jakie chcesz, ja mam swój typ na wojny ale nie każdemu się podoba... oraz BOH ofc. --- Ale i tak najważniejszy jest gracz... ![]() ![]() ---------------- EDIT Cytuj:
Mój Rl podczas wojny (Pozdro Szymon) 200+ ED gdzyby nie UHY(i SSy) został by zabity... W ostatnim momecie został mu żucony BP SSów i leczył się UHami... więc uwierzcie UHY są POTRZEBNE !!! Ostatnio edytowany przez WuKaEs - 25-10-2009 o 23:00. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2009
|
![]() uhy sa tylko potrzebne postacia magicznym kiedy juz cala mana jest zjechana i sie uchami lecza. a ssa kiedy jest ostro kulowany to na bocie sie ustawia zmiane ssa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2009
Lokacja: Sverige
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2007
Lokacja: kozienice
Imię: Labir
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
|
![]() Uhy sa w cholere wazne...
@up Ziombal jak walisz mas resa to leczysz tez wrogow jak np ciagle typa walicie <chyba ze nie siega>to robiz lipe i cie klna na vento <oczywiscie same ogary...> Ziombal Sio?Jak na wara leci 50 typa od was to ciezko na hota/bota ustawic zeby ci leczylo 20 osob~~(palle,eki),a tak to z hota to klikasz na ziombla i ziombal sie nie budzi w temple Ziombal uhem 200 ms/ed uleczysz sie za 3/4hp~~(?),pamietam filmik jak drahas spierdolil 0 potow tylko uhy mu zostaly i bylo elegancko bo uh=antyparal i jeb na demone i tam go zna...(na chuj ja to pisze x d) na twoj lvl uh to chyba 80-90% calego hp ? biez uhy i nie daj dupy...
kotlet bogiem jedzenie go mym nałogiem surówka pocieszeniem lecz tibia złym jedzeniem Ostatnio edytowany przez cezar007 - 26-10-2009 o 20:25. Powód: literufka |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Trzeba mieć kilka uhów , jemu nie chodziło o leczenie kogoś tylko o leczenie siebie w czasie gdy mana wynosi 0 , i widziałem kilka nie potrzebnych dedów na OB , a gdy by ziomek miał Uhy to by przeżył.
Ms'em najlepsze eQ to chyba - Bohy , bez legów , spellbook +3mlvl , Yalahar Mask , Armor -12% od śmierci i Koshei The ~ amulet , i heya ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() wy kurwa pro ogary jebane. wytulmacze wam to
KIEDY MANA SIE KONCZY NA SAMO SIO NIE MASZ CO LICZYC A NA MAS RESA WYSTARCZY ZE M WALL SIE RZUCI I ELDER JUZ NIE MOZE NAS LECZYC. CO TO ZOSTAJE JAK NIE MA JUZ MANY ? PAM PARMPAMAPAM UH KURWA. POZA TYM JAK NASZ KOLEGO 200 EK JEST W TRAPIE A JEST NP TYLKO JEDEN SIOHER TO ZAWSZE TAKI 200 MASTER MOZE ZACZAC UHAC KOLEGE. WIEC KONKLUZJA JEST TAKA: KAZDY MASTER I ELDER POWINIEN MIEC MINIMUM 2 KEY RINGI UHOW. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() a co napisali , niektórzy z nas ?
najpierw czytaj później kieruj wypowiedzi. Jak Ek na Ob jest w trapie , to mnie oświeć jak MS ma podejść i uleczyć ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Uhy na odległość leczą.
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() ^
eee... nie |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Lubań
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 55
Skille: 18/24
Poziom mag.: 56
![]() |
![]() uhy,uhy jakbyscie zauwarzyli to mowimy o 20 ed/ms jak ed to po chuj mu uhy ? strata many takim lv na ob = dead .
Jak ms to warto wziasc ten bp zeby jakiemus knightowi pomoc,moze akurat to bedzie kolega ;p
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To ja Ci powiem, że nieraz kumplom UHy ratowały dupę. Dzięki takim głupim runkom dawali radę dobiec do stacka i wymanasować się.
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
boze ile razy mam wam to tlumaczyc. nie zawsze mozna liczyc na pomoc ed jak juz many nie masz (mozna rzucic m walla przed morde ed i juz nie ma jak nas mass resem leczyc) wied od tego sa uhy. i to kazdy powinien miec uh do leczenia siebie badz innych ludzi w trapie ;]]] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2009
Lokacja: Białystok
Imię: Ciocia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Raz Dwa Trzy
Świat: Berylia
|
![]() a mnie zastaniawia że koleś ma w podpisie "candia rox" oraz "im paladin" i że ma 100 knighta
a chce isc na ob ed/ms ![]()
Seereek aka Leeawe ----->http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=225194 15:06 Gengla [35]: czemu nie dziala komenda !pacc ?? przeciez mam 1 cc |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2008
Lokacja: Bełchatów rox
Imię: Menelaos Mage
Gildia: Tengu
Świat: Różnie bywa =)
Poziom: 130
Poziom mag.: 99
|
![]() Nie no ja je** wy ciagłe piszecie to samo...
ogarnijcie sie.... bo śmiech.....
21:53 Azar Trayon [11]: Powinni kurwa siedziec 24 na dobe w CipSofcie i banowac na bierzaco |
![]() |
![]() |