|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2008
Lokacja: Świnoujscie
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cześć.
Kupiłem niedawno postać w tibi na allegro , codziennie rano ktoś loguje na chara nie zmieniając hasła oraz maila . Na komputerze nie mam żadnego key logera ani wirusa ponieważ dzień przed kupnem postaci z formatowałem komputer , może mi ktoś powiedzieć jak ten człowiek loguje na tą postać ? oraz jak mam zareagować oraz co zrobić z takim człowiekiem , za pomoc z góry dziękuje. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() 1. Kupowanie kont na allegro jest ZUE.
2. Zmień hasła. 3. Możliwe, że koleś na recovey key'a to jesteś w dupie. 4. Zmień dane konta na siebie i miej nadzieję, że po 30 dniach konto będzie na ciebie i zmienisz sobie recka. 5. Zmień hasło do e-maila (jeżeli typ ma recka patrz punkt 3.) |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ale powtarzam jeszcze raz że nie zostały zmienione passy oraz e-mail wiec jak może używać recka?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2009
|
![]() A co to ma do rzeczy ?
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A co można przez recovery keya wysłać aktualne hasło bez zmieniania go na maila?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2009
|
![]() Recovery key przychodzi pocztą.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() garnah mowi, ze jakby koles uzyl recovery key, to zresetowalo by sie haslo. A haslo jest takie samo. Czyli jedyne rozwiazanie to takie, ze masz jakiegos wira na kompie i ktos przechwytuje twoje haslo. Zmien haslo na innym komputerze i zobacz czy przestanie sie logowac.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2008
Lokacja: -unknow-
Profesja: Paladin
|
![]() a zmieniłeś chociaż passy jak konto kupiłeś? albo dawałeś jakieś bezsensownie łatwe?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Z formatowałem komputer jeszcze raz , zobaczymy czy sprawa będzie się powtarzała.
Tak zmieniałem na e-mailu dałem inne oraz na postać , 30 literowe . |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Zamiast grać na komputerze, poszedł byś do szkoły i nauczył się pisać;/
Rozumiem błędy ortograficzne, w końcu język polski jest trudnym językiem, do tego jest jeszcze dysortografia, którą potrafie uszanować, no ale "Z formatować" ? bez jaj... Cytuj:
![]() ale najpierw naubliżaj mi ![]() |
|
![]() |
![]() |