|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 09 2010
|
![]() Witam, dzisiaj bezpodstawnie dostałem bana za "sharowanie/kupywaniesprzedawanie" konta. Wszystko rozchodzi sie o to ze dostalem bana za to ze napisalem do jednego goscia z dominującej gildii ktory mnie bil i sie pytal o cos odpowiedzialem "ze nowy owner" on mnie oczywiscie ubil i zareportował i z przyjemnoscia mi o oznajmil. Co moge zrobic w takiej sytuacji i czy jest szansa na odbanowanie. 30 dni pacca w plecy troche szkoda.....
Ostatnio edytowany przez streetfighter23 - 13-09-2010 o 17:07. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Było nie kupować chara. A przynajmniej nie oznajmiać tego, szczególnie obcym ludziom. Nie, nie można cofnąć bana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 09 2010
|
![]() Tak sie składa ze chara nie kupiłem, a powiedzialem im tak zeby mnie nie bili.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 64
Skille: 76/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Nie rozumiem. Niby jak ci co są odpowiedzialni za banowanie uznali, że sharujesz konto? No bo chyba nie uwierzyli na słowo temu gościowi co cię raportował. Archiwizują prywatne rozmowy? Choć to i tak nie byłby wystarczający dowód...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() Po prostu w trakcie rozmowy koles wybral opcje "zaraportuj" i wtedy fragment rozmowy jest wysylany do cipsoftu. I oni w systemie sobie sprawdzaja ze koles xxx przyznaje sie do tego ze jest nowym ownerem postaci, no i to wystarczajacy dowod dla nich.