|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Dąbrowa Górnicza; Ab'Dendriel
![]() |
![]() mam takie pytanie. chcialem pójść do Molts na mapie respa jest jako 7. tylko problem jest taki, ze nie wiem jak tam wejsc, bo jest tam dalej wejscie podziemne ale tam sa trolle, wilki, roty itd. jak mam isc??
z góry thx |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Poziom -1 i -2 to trolle, pajaki, wilki, roty i troche amazonek. Samo 'właściwe' motls jest nizej (aby zejsc trzeba przelaczyc ukryta dzwignie). By tam jednak wejsc musisz miec minimum 30 lvl (jest bramka levelowa). Całego nie zwiedziłem ale jest tam w zasadzie wszystko, slimy, orki (wariowy, magowie), monki, stone golemy, DSy, beholdery, giant spider, smok a nawet warlocki. To taki ogromny labirynt pełen przeroznego tałatajstwa, latwo sie zgubic. To jedno z moich ulubionych miejsc.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. Ostatnio edytowany przez Magus - 11-01-2005 o 20:12. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Dąbrowa Górnicza; Ab'Dendriel
![]() |
![]() aha dzięki. mam dopiero 20lvl, to musze troche jeszcze poczekac.
możecie zamknąć ten temat |
![]() |