Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Mainland

Notki

Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice...

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 03-02-2010, 22:11   #1
izomuli
Guest

Domyślny Venore rotworms beholder trap

Wybaczcie, jeśli piszę w złym dziale, ale ten wydał mi się najbardziej odpowiedni. Wybaczcie też moje pytanie, ale szukałem o moim problemie dużo, i doszukałem się jakiegoś badziewnego pokazu slajdów na youtube na którym był pokazany trap, ale nie było pokazane jego wykonanie. Przejdę do rzeczy: gram na serwerze non-pvp, na którym roi się od botów. Chciałem poexpić na rotwormach obok venore, ale biegało tam coś koło 5 botów+2 zwykli gracze nie licząc ze mną. Od czasu do czasu ktoś przychodzi i robi "trapa" lurując beholdera z wierzyczki na północy od jaskini, i wtedy jest ok, boty leżą, można expić. Dziś zirytowany ilością botów chciałem sam wykonać takiego trapa. Kupiłem 20 hp potionów żeby beholder mnie nie ubił, schodzę do niego, i nijak nie da się go ropnąć na górę, bo co rusz podchodzę do niego to on odchodzi, i nie chce podejść do wylotu dziury żeby go ropnąć, zmarnowałem na tych próbach 12 potionów i zbastowałem. Wróciłem do miasta kupić parcele, ale okazało się że beholder je przesuwa, czyli na jedno wychodzi, to samo. Proszę o pomoc, bo nie mogę wytrzymać z tymi botterami, nie wiem jak ropnąć tego beho, bo zlurować go to już bym dał radę, niech mi ktoś dobry opisze krok po kroku jak się do tego zabrać, co ze sobą wziąść, pomocy...
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-02-2010, 22:47   #2
Beh0lder
Użytkownik Forum

Beh0lder's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

poproś kogoś aby się ustawił wraz z beho tak aby beho byl pod dd dziura i wtedy go ropnij -.-' albo na x-rayu stój i czekaj wieczność aż podejdzie łaskawie.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania