|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Czemu ostatnio w tibii mam wszystko "zakropkowane"??
Jak jest środek dnia to ejst luz, ale jak sie sciemnia lub jestem w jaskini to np. wokół pochodni jest normalnie, a delej coraz więcej kropek.. czemu?? przeinstalowałem tibie i nic, ściagnąłem 7.11 zupgradowało sie i nic. dalej te cholenderne kropki. Co mam zrobić z tym??
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Uzywasz Tibi GG albo MC???
Moj kolega zainstalowal kiedys MC i pojawily mu sie wtedy te glupie kropki. Wykasowal MC i po jakims tygodniu kropki znikly. ![]()
![]() |
#3 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Ustawienia grafiki------> advenced--->Light effects on
Powinno pomóc |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Nie używam zadneg z yvh programów- Dobo nie mogę włączyć ani wyłaczyć opcji show light efects. Czemu??
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
|
![]() HE... A wiec ..
Z prawej strony okna tibia jest ikonka "Menu" Klikasz w nia a potem kilkasz w "Graphics" a potem na dole jest taki przycisk "Advenced" jak wejdzesz w to to bedziesz mial takie pola do zaznaczania ptaszkami Pierwsze od gory jest "Show Light Effects" to musi byc zaznaczone jezeli nie chcesz miec tych kropek ![]() I po problemie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Jeśli amsz jeszcze jakieś wonty to daj- nakręce ci filmik i pokaże że nie można nic z tym zrobić
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2003
Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
|
![]() Najprawdopodobniej masz słabą karte graficzną. ja mam to w starym kompie za dnia jest spox ale jak jest noc to prze......
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() LOL tez tak mialem, a mam karte Geforce FX 5200 128 mb, a jak chcesz zeby pomoglo to odisnstaluj i zainstaluj ponownie sterowniki do katy graficznej albo uzywaj Tibii GG (obydwie propozycje sprawdzone i w 100% skuteczne, ale polecam ta 1)
![]() |
#9 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() MAm ATI dadeon 9300 129 mb. Spróbuje przeinstalować sterwoniki od graficznej- a tibi GG to niegdy nie uiżyje
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2003
|
![]() Tak najnowszy lol.Ja tez tak mialem to jest 100% wina sterownikow!!Zainstaluj nowe sterowniki ale nie najnowsze bo wtedy bedzie to samo.Pomoze
![]() |
![]() |
![]() |