|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Idziesz na poczte
hi letter yes Kosztuje to 8 gp Adresuje sie koperte tak samo, jak parcela , np : mistrz adrianek carlin ale mozna tez dopisac, jakas tresc, np mistrz adrianek carlin siema adi wlasnie zrobilem anihiliatora ale wywlilem tez smieszny mieczyk do wody, bo nie mialem capa. Potem sie normalnie kladzie na skrzynke a list leci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie 8 a 7 gp
ale lepiej pojsc na dwarfy tam jest tego od jasnej ch***ry i jeszcze zapomniales dodac ze po miedzy imieniem postaci i miastem a trescia musza byc 4 linijki odstepu
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Specter - 14-01-2005 o 14:02. Powód: literowka |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() 14:44 Lokur: Do you want to buy a letter for 8 gold? Ostatnio edytowany przez Sozemego - 14-01-2005 o 14:44. |
|
![]() |
![]() |