|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2010
|
![]() Jak w tytule chodzi mi o dom maga w którym można wykonać misje poniżej 19 poziomu i zostać jego asystentem. Jednak chodzi mi o jego górne piętro i skrzynkę z której codziennie można wygrzebać jakiś item. I tutaj moje pytanie. Czy warto mieć jakąś postać poniżej 19 i zaglądać do tego domku i co wy dostaliście ze skrzynki? Ja za 1 razem wyciągnąłem rusty armor, a za drugim razem 5 hamów
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Jak najbardziej, rusty armor na najnizszym poziomie to az jakies 100 gp, a jak sie trafi 10 hamow to jestes ustawiony na cale zycie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie pisze że ten rusty jest na najniższym chociaż to bardzo prawdopodobne. Pozatym się pytałem co można jeszcze wyciągnąć jeśli ma się szczęście. To że dostałem hamy to nie oznacza że nie moge czegoś lepszego wyciagnąć. Bądź że optymista
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() 5 brown mushroom, 50 bodajże gp, 5 hamów, rusty armor, jeszcze o niczym innym nie słyszałem, jeśli masz niskolvlową postać która i tak nie expisz to ją tam zostaw i licz na empea.
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2010
|
![]() Notes: You can use the same crate once per hour to have a chance to get an item, you can use as many crates in different locations as you want.
You will find in a: 36% of the crates: Nothing 10% of the crates: 80 gps 9% of the crates: 50 gps 9% of the crates: 5 Hams 9% of the crates: 5 Brown Mushrooms 8% of the crates: Mana Potion 6% of the crates: Health Potion 5% of the crates: Rusty Legs (Common) 4% of the crates: Rusty Armor (Common) 4% of the crates: Dwarven Ring Jak znasz angielski to bedziesz wiedzial o co chodzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Wiem o co chodzi, dzieki wielkie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() no jest przeciez napisane ze common. a z common to moze byc tylko:
30% will break. 30% will be a Chain Armor 30% will be a Scale Armor 7% will be a Brass Armor (semi-rare) 2% will be a Plate Armor (rare) 1%will be a Knight Armor (very rare) czyli jak widzisz nawet nie oplaca sie marnowac rust removera. 100 rust removerow = 10 000 gp 30x70 + 30x70 + 7x150 + 2x400 +1x5000 = 11 050 gp Czyli jak wyciagniesz 100 rust armorow, i wylozysz na nie 10k, to mooooze uda ci sie wyjsc 1k na +
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Ale można też dostać rusty legi z których można wyciągnąć crown legi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2009
Lokacja: Białystok
Imię: Ciocia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Raz Dwa Trzy
Świat: Berylia
|
![]() ja pierdole ale ty jesteś tępy, chcesz z gówna zrobić złoto na siłę
Seereek aka Leeawe ----->http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=225194 15:06 Gengla [35]: czemu nie dziala komenda !pacc ?? przeciez mam 1 cc |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A ja wlasnie uwielbiam takich ludzi, ktorzy nie do konca rozumieja, ze w tibii sie expi, expi i jeszcze raz expi. Taka jest jedyna sensowna droga zarabiania fairplay.
Ale coz, fajnie czasem sie posmiac z kogos, kto chce otwierac restauracje z ochrona i sprzedawac tam hamy po 2x drozszej cenie niz normalnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
po 2: nie nasza wina, że jesteś taki ograniczony i sprowadzasz Tibie tylko do expienia; jest wiele rzeczy które można robić w tej grze oprócz expienia, ale jak widać dla ciebie liczy się tylko no life i cyferki w skillach. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
up a tego to juz nie laskaw byles doczytac? mala poprawka, najwyrazniej jestem tak ograniczony ze nie gram w to gowno* a co do wjazdow - pokaz mi jakikolwiek moj najazd na niego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja nie jestem newbie ;d, poprostu mnie to zainteresowało i chcę sie o tych skrzynkach więcej dowiedzieć, a co do rusty legow to nie istnieja common, semi-rare albo rare, wiec może się zdarzyć że zdobędziesz knight legi lub crown ale najczęściej gówno dostaniesz ;p
|
![]() |
![]() |