|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2010
|
![]() Mam pytanko.
Jak jestem jedną postacią np w thais a drugą w carlin to jak to zrobić aby wylogowac się 1 postacią i tą 2 zalogować się nie w carlin a w thais w miejscu gdzie wylogowalem się 1. (widziałem jak tak ludzie robią)??? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() A może tak po polsku.
Po czytaniu nr 29 zrozumiałem i mówie że to jest nielegalne. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Ale robił tak mój kolega napewno bez "czitów"
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maksous
Profesja: Royal Paladin
Świat: Selena
|
![]() Jest to nielegalny teleport, nielegalny gdyż przy wykonywaniu owej czynności wykorzystywana jest słabość gry, można za to dostać banana.
Polega on na tym, iż gdy wylogowujesz się w miejscu gdzie nie ma nikogo, a potem wszystkie sqm naokoło ciebie są zajęte (również to na którym dałeś loga) to po ponownym zalogowaniu zostaniesz przekierowany do świątyni miasta w którym mieszkasz. Po ostatnim update na światach npvp owa możliwość została zablokowana, gdyż postacie przechodzą przez siebie. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() UP
ale on mowi o jakiims innym dziwnym zjawisku, ktore chyba mu sie przysnilo. jak sie jest jedna postacia np w thais depo, a druga w venore dp, to nie mozna przelogowac sie postacia z venore tak, aby byc w thais w tym samym miejscu, w ktorym stala postac nr 1. oO nie realne. gdyby mozna bylo tak robic to 10 lvle biegaly by po poi. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2008
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Erverse ma rację, autorowi chodzi o "magiczny magnez" między 2 postaciami, takie coś nie istnieje.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() hmm... zadaje pytanie i chcą mnie spalić
![]() |
![]() |