|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2008
Lokacja: Bielsk Podlaski
Stan: Niegrający
Imię: Marcel of Nerana
Profesja: Elite Knight
Gildia: sexy team <3
Świat: Nerana
Poziom: 255
Skille: 100/98
Poziom mag.: 10
|
![]() Countess Sorrow
http://www.speedyshare.com/files/20976771/countess.cam 188ed http://www.speedyshare.com/files/20704538/188ed.cam Siema.
1° Knight to Reach Magic Level 10 on Nerana. 11:24 Marcel of Nerana [224]: kupiles poradnik jak uciekac poprawnie z poi dl ? 11:25 Trupinio [252]: i ze niby co mialem sie dac trapnac wez spadaj z takimi tekstami 13:44 Nieme Oko [177]: gadam z st o banie dla reconu ktorzy mnie trapneli ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() ten ed zajebiscie ogarnal..
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak maksiu! HEHE:*
Acan~ Deamon of Chaos [13]: kurwa pomoz ktos w tym labiryncie pisze po polsku bo nie umiem po ang macie 5sekund and wszyscy hnted .. P.S kupie tarcze z okiem i miecz w ogniu 17:38 Argoteon [13]: huja buja sprzedam kupe. W woreczkach i na wage.oczywiesci oferuje najczesciej kupowan produkt czllllii przedwojennaprezerwatywa |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() chyba w fife
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() tez XD <znakufmiliardwpizdu>
Acan~ Deamon of Chaos [13]: kurwa pomoz ktos w tym labiryncie pisze po polsku bo nie umiem po ang macie 5sekund and wszyscy hnted .. P.S kupie tarcze z okiem i miecz w ogniu 17:38 Argoteon [13]: huja buja sprzedam kupe. W woreczkach i na wage.oczywiesci oferuje najczesciej kupowan produkt czllllii przedwojennaprezerwatywa |
![]() |
![]() |