![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Suna Gakure
Stan: Rookstayer
Imię: Evil Orshabaal
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Yakuza
Świat: BERYLKA
Poziom: 15
Skille: 19/24
![]() |
![]() teraz odemnie
Jesli nie masz przyjaciol...albo nie spedzasz dlugich minut na blaganiu H LVL o PLVL ......to zajmie ci sporo czasu.....sam mam 60+ lvl...fist warriora.....i ..nudzi mi sie to juz...w sumie jush nie gram....co moge napisac.....od 60 lvl nawet ciezko znalezc kogos kto chce z toba w party isc....bo ciezko znalezc potworki na 60+ ktore daja jakis sensowny exp |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() No niestety, dla nowicjuszy to jest ten bol. Samemu expic nie da rady a znalezc Hlvla do party tez ciezko. Ale zawsze mozna kogos grzecznie zapytac lub poprosic o drobna pomoc. A na 60lvl to sie wraz z tribe ownuje wyspe i ciagnie exp scrolle z mobów (wypadaja do 110lvl). I moim zdaniem od tego lvl zaczyna sie juz samodzielna gra (samodzielna w sensie, ze nie musimy juz prosic innch o pomoc, bo party sie zawsze znajdzie).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ja to moze nawet bym wrocil na turfa...ale...nie chce mi sie jechac tego znowu samemu...jak mowie....zapomnialem moje passy ...wiec start fist warrior poszedl sie...
jesli jest ktos chetny do dzialania w party.....a potem moze do zalozenia tribe....odzywajcie sie |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @MaveriC
Gram 137 lvl Blue, wiec spokojnie moge Ci pomoc na poczatku levele naklepac. Pozniej do jakiegos tribe i 110 levelik migiem powinien byc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() hah...dobra....to musze sobie znouw turfa sciagnac ;]..... wiec mozemy umowic sie na piatek w nocy ....bo ja mam piatek i sobota cala noc... ;] jak zwykle
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to jestesmy ustawieni na nocne giercowanie. Moj gadulec: -delete- (najczesciej w poludnie na 'zaraz wracam' siedze).
Ostatnio edytowany przez Luckq - 23-09-2010 o 15:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() dopra zostalo mi kilka minut.....moze zdaze zalozyc acc...klienta jush mam.....jutro zrobie postac to ci dam namiary ^^
ps. to bedzie Blade bo Fist to troche nudny........a magiem jakos mi nie idzie......... @EDIT aha powiedz mi na jakim serverze...bo tam sa BEGGINING 1 i 2.... pozdro ide spac;] Ostatnio edytowany przez MaveriC - 07-06-2006 o 01:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() heh troche skomplikowane zza bardzo jak na mnie
![]() Ostatnio edytowany przez MiXer - 07-06-2006 o 11:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @MaveriC
Begginin 1 @MiXer Jak kazda gra na poczatku. Ale po kilku godzinach juz sie smiga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() wybacz....ale nie rozumiem co w tym skomplikowanego......
jesli grasz magiczna postacia....masz troche wolniejszy rozwoj.bo musisz pakowac w moc magii..i zwykle pki.... Natomiast wojaki to sprawa prosta.....idziesz do wioski danej klasy...sprawdzasz ile sily, zrecznosci i wytrzymalosci wymaga najsilniejsza bron...i sie rozwijasz;] w tym kierunku.......a co do umiejetnosci....im dluzej walisz tym leci ci poziom danego skilla.... jak masz wystarczajaco ..pojawia sie nowy......ot cala filozofia @EDIT zachwile podam ci nick postaci....bo sobie stworze ;] @EDIT 2 ok nick to FARAN .....klasa BLADE ;] Ostatnio edytowany przez MaveriC - 07-06-2006 o 18:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Lokacja: Rzeszów--OwNz!-- Ilość postów: ok. 100
Stan: Na Emeryturze
Imię: Klopsik Pall
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
|
![]() Zaczynam grać w Turfa. Konto mam klient jest, to pomożecie? Gram na Beginning 1. Nick KlopsikPL.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Tharion Do'Urden
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() Zaczynam w to grać
25lvl Red wizard begin 1 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pomożemy, pomożemy. Moj nick w grze to Tyskie. Pewnie juz wiecie jak wysylac prywatne wiadomosci w grze, ale przypomne: klikacie na dole obok miejsca w ktorym sie pisze na napis "Talk" i wybieracie "Whisper". Naciskacie enter, wpisujecie nick gracza do ktorego chcecie zagadac i ponownie enter.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: From the Pagan Vastlands
Świat: aeon
Poziom: 666
|
![]() Czegos takiego szukalem. Sciagam wlasnie...
Jak na moim uber sprzecie ruszy i bedzie sie dalo grac to moge liczyc na twoja pomoc Luckq? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ok panowie to zorganizujmy sie w jakies party....to mozna bedzie...puzniej jakiegos porzadnego TRIBE zalozyc........Tyskie...ja cie chyba pamietam..... ;]tylko nie pamietam...czy dobrze czy zle cie pamietam
![]() hmmmmm Tyski to widzimy sie w piatek...moje gg to 3334300 odezwij sie to ustalimy sobie godzine;] ostatecznie to ja moge sie podlaczyc nawet teraz....zarzucic FOLLOW .....i zmniejszyc ekran ![]() naaaah widzimy sie w piatek odezwij sie ..to ustalimy co i jak p0zdro....ehhh kuzwa nie myslalem ze wroce do tej gry ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() ----delete-----
Ostatnio edytowany przez Luckq - 17-10-2008 o 09:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Gra nawet nawet, tylko tnie mi się jak cholera
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() OK TO POCZATKOWE USTAWIENIE:
23 PRZY GLOWNYM RESPAWNIE POSTACI MOJ NICK TO FARAN....PRAWDOPODOBNIE BEDE Z TYSKIM .....wiec szukajcie nas...jak zbierzemy sie w duza grupe......to ....wysjanimy po krotce..co gdzie i jak...a potem to jush tyski sie rusza ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() powiem wam ze gra nie powala... moim zdaniem Lineage 2 Rlz